Hvilke enheter har vi i vår lab?

Vakkert hengene i vindusruten, som et lite juletre, har vi:

– Sony NV-U73T
– Harman/Kardon GPS-810
– Navigon 7210
– Blaupunkt TravelPilot 700
– Mio Moov 370
– Pioneer AVIC-F500BT
– TomTom GO930 Traffic
– TomTom XL Europe 22
– TomTom GO910
– Garmin Nüvi 765
– Garmin Nüvi 660
– PC-basert «kontrollutstyr», ikke hengende i vinduet 🙂

Vår ustendelse sjekkes mot de enhetene som ikke er låst til Destia. Vi gjør også en innholdssammenligning – både av egne meldinger vist i de ulike enhetene og NRK vs Destia. Kom gjerne med tips til andre merker vi bør teste.

Navi_enheter

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Hvilke enheter har vi i vår lab?

  1. Marius sier:

    Heisann!

    Dere er selvfølgelig partiske, men allikevel hadde det vært interessant om dere blogget litt om forskjeller/likheter mellom meldingene som Destia sender ut og de som NRK sender ut. Ser f.eks. på TomTom Fourm Norge (Nystul-formuet) at Destia dømmes «nedenom og hjem». Hadde vært interessant om dere (som tross alt har mange enheter for begge tilbyderne virker det som) skrev noen ord om de observasjoner dere har gjort…

  2. Hei. Ser at det kan være en interesse for dette, men tror at vi inntil videre ikke beveger oss i den retningen… Vi kan fort trå feil om vi «offentlig» kommenterer en konkurerende utsendelse. Det blir mest riktig om sluttbruker selv tar kavlitetsvurderingen.

  3. Sigurd sier:

    Hallo!

    Stor takk for denne tjenesten. Har kjørt en del gjennom Sør-Sverige og det veldig greit å få beskjed om at f.eks. et kjørefelt er stengt på motorveien. Får inn tjenesten deres i begge familiens biler: En Volvo XC60 og en Land Rover Discovery 3. Har ikke kjørt så mye etter at denne tjenesten kom, men har så langt lagt merke til kø-varsling i Trondheimsveien i rushen. Stå på, er helt sikker på at dette kommer til å bli bra. 🙂

    Og forresten. Hvis man trykker tab for å gå til neste felt når man legger inn kommen tar blir man i Opera sendt til søkefeltet.

    – Sigurd

  4. Jotne sier:

    Et bilde av juletreet hadde vært kult.

  5. Bjarte sier:

    Selvsagt… Bilde kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *