DET RÅESTE RYKKET.

Petter Northug kan lett bli oppfattet som litt breial. Nå kan han tillate seg å være tøff i trynet resten av VM.

norhtug1.jpg

Petter Northug vet hva som skal til. Han har kort og godt det vi kaller vinnerskalle. I den siste bakken, der konkurrentene ville gitt alt for å bli tappet for melkesyre, klinte han til. Suste i fra, og tok Norges første gull i dette VM. Og det var høyst fortjent. Bak den litt bråkjekke framtoningen skjuler det seg en mann som vet hva han vil. Først i mål! Det er det eneste som teller. Petter Northug har ertet på seg konkurrenter med sin barneskirenn uttalelse. Han står lagelig til for hugg hvis det ikke klaffer i sporet. Folk med tro på egne evner, og som ikke syns det er noen vits i å skjule dem får gjerne litt pepper. Idag kan Petter Northug være så breial han bare vil. Gullet er hans! Gratulerer!

Dette innlegget ble publisert i Ski-VM 2009. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til DET RÅESTE RYKKET.

  1. hugo hallum sier:

    Mange med meg slo av lyden på NRK under TV-overføringen og lyttet til TV-kommentatorene på svensk TV. Ikke fordi de norske kommentatorene er dårlige, tvertimot, de er veldig dyktige. Det som er forstyrrende er alle disse SMS’ene som kommer inn og som krever svar. Midt under innspurten skal en innsender ha svar på om det er en ulempe med en type solbriller i forhold til en annen, eller om det er noen som går med musikk på øret under en femmil. Siden hver SMS koster en kroner vil jeg anta at dette vil fortsette som en type finansiering av sendingen. Slutt med det tøvet.

  2. NC sier:

    Braaaaaaa!

  3. Marianne sier:

    Kjære Nrk. Kan jeg få trykke dette bildet på en t-skjorte til meg selv som jeg skal ha på i Holmenkollen når Petter håver inn resten av gullmedaljene i ski-VM? Den blir så fin at de sikkert vil filme meg i publikum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *