Gutta sparer skjegg

IMG_9044
Aleksander hadde aldri hatt skjegg før gutta i Ingen grenser inngikk en skjeggsparingspakt. Men Frode har visst ikke helt holdt seg til avtalen. Se video!

Det tok ikke mange dagene på tur før de første skjeggstubbene vistes på haka til gutta i Ingen grenser. Barberingsmulighetene er små på tur, og det er heller ikke det første man prioriterer når man skal forsere bekker og skogkratt med rullestoler, krykker og proteser. Ekspedisjonsskjegg er tøft og gutta hadde snart gjort en avtale seg i mellom: Ingen tar barberer seg før turen er over!

Ble fersket

Nå, etter tre uker på tur, har alle karene skikkelig vekst på kinn og kjaker. Aleksander – som liker å bruke litt tid foran badespeilet – hadde visse motforestillinger, men ble overtalt til å la skjegget gro til alle er i mål. Selv i Saltoluokta, der deltakerne kunne nyte turens eneste dusj, klarte han å holde seg unne høvelen. Det var det imidlertid ikke alle som klarte. I går kveld ble Frode fersket da han stikker hodet inn i teltet til Per Christian, Suzanna og Aleksander.

– Nei har du barbert deg, Frode, utbryter de tre i kor. Hvorpå Frode noe beskjemmet må innrømmet at han trimmet ansiktshårene litt på Saltoluokta Fjellstation.

Se Frode bli «ferska» her:
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/0Mu2egIQ5EU" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *