Ingen grenser på Villmarksmessa

vmessa
Fire av ekspedisjonsmedlemmene er denne uka å treffe på Villmarksmessa på Hamar. Samt rullestolen til Per Christian.

Disse dagene pågår Villmarksmessa på Hamar, og Ingen grenser er tilstede. Fire av deltakerne – Suzanna, Kjell, Per Christian og Geir Arne er på plass for å fortelle om ekspedisjonen og sine villmarksopplevelser.

Siste gjensyn med rullestolen

For Per Christian blir det dessuten et siste gjensyn med rullestolen han brukte på turen. Den spesialbygde, oransje terrengstolen er nemlig fraktet ut til Villmarksmessa for å auksjoneres bort.

– Det var et gledelig gjensyn, må jeg si. Mange gode minner strømmet på da jeg satte meg i stolen igjen, sier Per Christian. Han er spent på hvor rullestolen kommer til å havne etter auksjonen.

– Stolen har fått såpass mye juling at den nok ikke er noe særlig å kjøre med lenger, i hvert fall ikke i villmarka. Men den har jo en spesiell historie, så jeg er sikker på at den er interessant for noen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Ingen grenser på Villmarksmessa

  1. tinaeugenie sier:

    Jeg hilste på dem : D Hadde tenkt å spørre om autograf, men turte ikke :PDet er faren min sine lavvoer, da 🙂 😀

  2. lindabefa sier:

    Jeg er så utrolig imponert over ståpå-viljen disse menneskene viser på denne utfordrende turen! All ære til alle deltakerne, og til Lars Monsen som tør å satse på en slik ekspedisjon.Jeg er selv bevegelseshemmet pga leddgikt, og har store begrensninger i forhold til å komme meg frem i ulendt terreng. Men dette slår alt!Gleder meg til å følge med disse flotte menneskene videre 🙂

  3. royandreholte sier:

    Takk for at eg fikk møte dere på vilmarksmessa det var hygleg, og takk for at eg fikk prøve rullestolen. Dere imponerer meg virkleg, håper virkleg eg får møt dere igjen!.Hilsen: Roy Andre Holte fra Vestre slidre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *