Dag 26: Ting tar tid

radogrekke
Hele dagen har gått med til å forflytte seg i tett kratt, fordi elvestryk hindrer kanoene å komme forbi.
– Vi beveger oss med 500 meter i timen, sier Lars Monsen.

Fra elvebredden er det bratt skråning med tett bjørkekratt opp til et litt flatere parti. Derfra måtte deltakerne forsere myrdrag og små høydedrag. Alt sammen tar lang tid for funksjonsfriske, og med krykker, proteser og rullestol, tar det desto lenger tid.

– Vi forflytter oss med under en halv kilometer i timen, fastslår Lars Monsen. Han berømmer likevel deltakerne for innsatsen, og lar ikke utålmodigheten slippe til. I dag var han selv fotograf da samtlige deltakere ble nødt til å komme seg over en liten elv. Til tross for våte føtter, klarte alle seg bra. Også Aleksander, som har såpass dårlig balanse at han ofte faller. Denne gangen gikk det bra, og han fikk følgende kommentar fra Monsen:

– Det er to ting som er viktig når man skal over en elv. Det ene er å beholde skoa på, det andre er å knyte skolissene, sa Monsen, med adresse til Aleksanders uknyttede lisser.

Kjell, Frode og Per Christian har blitt et trekløver, der Kjell drar og Frode skyver Per Christians rullestol. Frode lot seg ikke skremme av dagens terreng.

– I går var det mye verre, da kjørte vi oss fast i ura hele tida, sa han.
Se dagens oppsummering fra Lars Monsen her.
[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/1Fe4gNROVbw" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Dag 26: Ting tar tid

  1. Som handikappet med senskader har jeg erfart at ting tar tid etterhvert.En bare godtar det og stresser ned og nyter turen. Koser meg med bloggen og gleder meg enormt til serien kommer på tv.Stå på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *