LarsCam: – Nå hardner det til

LarsCamDag5
Om deltakerne synes at det har vært slitsomt på tur til nå, har de en overraskelse i vente. Fra og med dag 6 vil det blir enda en god del hardere. Se Lars Monsen fortelle i LarsCam!

Padling kan være krevende nok, men når gruppa fra onsdag av beveger seg fra elva og over i terrenget, vil det bli noe ganske annet. Da må alle bevege seg til fots gjennom skogen, Elin og Per Christian i rullestol vil være mye mindre mobile, og alt utstyr må bæres på ryggen. Kanopadling kan fort bli kos i sammenlikning!

De siste to dagene har Lars Monsen selv filmet litt i leiren, og seg selv. Se ham fortelle om begivenhetene som har vært og som kommer her:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/Ka5UcmIQyM8" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/rGWrzPwOqto" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til LarsCam: – Nå hardner det til

  1. Egget sier:

    Uten mye turerfaring på forhånd er det vel ikke rart at det tar litt tid før rutinene setter seg….Jeg gleder meg til å se de videre oppdateringene. Klarer deltagerne den psykiske utfordringen, og klarer Monsen å lede dem. Dette er en stor lederoppgave!Det er også en enorm utfordring for den enkelte. Jeg satser på at viljen er der hos alle og at team-arbeidet fungerer bedre og bedre.

  2. Kari sier:

    Stå på! Heiaheia, jeg syns dette er et supert prosjekt, og at det er mange som kommer til å «få opp ævva» når det kommer til funksjonshemmede – og sin egen livssituasjon. Jeg skal følge med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *