Dag 4: Storslått, svensk natur

[kml_flashembed movie="http://blogg.nrk.no/ingengrenser/files/2009/08/soloppned.swf" width="460" height="260" wmode="transparent" /]
Naturen her oppe i Norrbotten er flott, og når været i tillegg er upåklagelig, er det bare å kose seg på tur.  Se bildegalleri!


Se bildene fra dag 4!

Og det er akkurat det Lars Monsen og deltakerne gjør. Til tross for temmelig beinharde padleetapper, koser alle seg på tur, og nyter all naturen oppover Lule-elva.

tilskuer

Et følge på seks kanoer, der blant annet to av padlerne mangler en arm, vekker oppsikt – lokalbefolkningen langs elva lurer på hva dette er for noe. Ekspedisjonen beveger seg nordvestover, og i landskapet tynnes det ut med hus og sivilisasjon, mens naturen tar over. Lars tyner deltakerne, og denne dagen klarte de mer enn det som var planen. Det betyr at det meste av det deltakerne tapte den første dagen nå er tatt inn igjen. Nesten 8 mil har de padlet fram til nå, og det er i luftlinje. Reell distanse er mange kilometer ekstra.

– Men jeg kommer til å kjøre dem enda hardere, lover Monsen. Noe som er nødvendig om gruppa skal klare det ambisiøse målet om å krysse Nord-Sverige på 30 dager.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HYP0Leg61Rg" width="460" height="300" wmode="transparent" /]

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Dag 4: Storslått, svensk natur

  1. toenglund sier:

    Så flott det går med dere!!! Lykke til videre og en spesiell hilsen og klem til Elin, Geir Arne og Kjell……og Lars da :)Skulle gjerne ha vært med dere. Hilsen Tone

  2. Tilbaketråkk: Slik er episode 1 – Ingen grenser – NRK-blogger

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *