Besvimende kaninar og søvnsnakkere

Steinar

Hei Trond.
Har sett på programmet ditt på nett-tv i kveld og koste meg veldig.
Bare et par kommentarer til spørsmål i programmene,- min erfaring.
Det ble stilt spørsmål om dyr kan besvime: Har hatt hamster,-og hvis de blir skremt kan de legge seg ned og tilsynelatende være døde i flere minutter. Om dette er skuespill for å lure fiender,-eller besviming vet en lite om. Men det virker som de besvimer.
Hadde også kaniner en periode (og denne er morsom) En kastrert hannkanin,-og to hokaniner.
Hannkaninen skjønte aldri at den var kastrert,og “jokket” videre som aldri før. Det som var merkelig var at når det “gikk ” for ham,-rullet han med øynene til en så hviten,-så rullet han over på siden og svimet av. Etter 30 sekunder eller noe sånt spratt han opp igjen.

Så til spørsmål om å snakke i søvne:
Hadde en skoleveninne som snakket klart og tydelig i søvne. Det er i og for seg ikke så uvanlig. Men det som er litt “creepy” er at vi kunne stille henne spørsmål mens hun sov,-og hun svarte klart og tydelig på alle spørsmål. Hun husket ingenting når hun våknet.

Svar: Jeg tror vi må lage en egen blogg for dyr som kombinerer sex og besvimelse.

Det var jo merkelig at dette assosierte deg fram til et spørsmål om sovende veninne. Kanskje vi skal lage en blogg for folk som sover eller er hypnotisert og snakker. Det er jo dette som er forskning. Foreløpig tror jeg vi må holde oss til observasjoner, så skal vi sette sammen en teori senere.

Trond-Viggo

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *