Takk for meg :-)

Tine

Jeg vil bare si takk for mange timer med god brass musikk. Jeg synes det var veldig hyggelig å bli spurt om å skrive litt fra nett TV sendingen, og håper det kan tolkes noe vettugt ut av det jeg skrev. Skal innrømme at jeg er litt små sliten i hodet nå, og veldig glad jeg ikke er dommer…

Hadde egentlig tenkt meg ut for å øve litt nå, men her i oslo har det blitt fullstendig snøkaos. Så tror nok jeg må holde meg her inne (øvde i dagmorges også, så ingen panikk… hehe). Er vel strengt tatt greit å hvile hodet litt nå også.. (er jo grand prix i dag! velvel..)

Jeg er veldig imponert over fremførelsene i dag, og jeg ønsker dere alle lykke til på premieutdelingen i kveld. (Og en god fest selvfølgelig…)

Har bare lyst til å komme med to små innspill helt til slutt:

1. Opp med humøret! Vi spiller jo fordi vi synes det er gøy (eller?), og jeg vet at det er masse spenning og nerver i spill. Men et smil hjelper veldig! Ikke la sidemannen arve dine nervøse vibber (eller omvendt), et smil kan gjøre alt mer behagelig (det er da ikke liv eller død… eller?) 🙂

2. Brass Band tradisjonen. I alle deler av det klassiske musikklivet jobbes det med forandringer. Jeg håper at dere norske brassband kan gå foran som gode eksempler og bruke brass band tradisjonen som noe positivt samtidig som dere kan bruke forandringene som skjer ellers. Det gjelder stil, klang, artikulasjon, nyanser, karakter osv. Jeg vil at dere skal beholde den herlige brassband klangen, men samtidig låte som et fullt symfoniorkester som spiller mahler, et tidligmusikkensemble på originalinstrumenter og en strykekvartett som spiller mozart. Jeg tror det kan bli et helt fantastisk resultat av det!

En liten personlig ytring der altså…

Da vil jeg bare takke for meg og ønske dere alle en flott kveld, måtte den beste vinne!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *