Oslofjord Brass

Da er vi igang gitt…

Journey to the Center of the Earth av Peter Graham. Jeg har aldri hørt dette stykket før, men spilt en del andre ting av ham. Dette verket må jeg personlig si at jeg nok ikke synes er blant det aller beste han har skrevet, men det er likevel noen fine og ikke minst kule elementer innimellom.

Starten f.eks. er jo skikkelig tøff! Og jeg synes korpset spiller røft og kult i starten. Dette er jo første korpset, så standaren settes her. Er litt annerledes å sitteher hjemme enn det nok er for dere i salen, men har fått lånt meg noen skikkelig fancy høytalere som gjør en god jobb 🙂

Effekter liker jeg, hvisking! Ante ikke at hvisking kunne høres så godt 🙂 Kunne vel minne litt om hviske-kakling (litt sånn som øvelsene til ensemblet mitt: tenThing, 10 jenter… dere skjønner :-))

Jeg synes generelt dette er en god fremføring, savner kanskje enda bedre samklang (men som sagt er jeg ikke i salen…) og enda mer nyanser og karakterforskjeller.  Men likte de sterke og røffe partiene, særlig vulkanen i starten!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Oslofjord Brass

  1. hmm.... sier:

    Det var jo da ikke den Oslofjord spillte som selvvalgt da….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *