Manger

Manger 2

Urfremføring! 🙂 Førsteinntrykk (før spilling): Uniformer! (jeg blir sjarmert i senk)

Det er spesielt en musiker jeg sitter igjen og tenker på: basstrombone!  Med lyse lokker og pen som en engel, go girlpower 🙂

Det er alltid spennende med helt nye verk, og jeg synes dette verket passet veldig godt til korpset. Dirigent Peter Szilvay har gjort en strålende jobb med formen, jeg synes dramaturgien kommer veldig godt frem. Liker måten komponisten lar en ting påvirke den neste, det får musikken til å føles  spennede og følge med på for oss publikummere.  Jeg fikk desverre ikke med meg akkurat midtpartiet i sin helhet pga at nett TVen min sluttet å gi fra seg lyd… og bildene hakket i vei. Men, jeg kom raskt tilbake!

God samklang i korpset og fine soloinnslag.

Hvis jeg skulle si noe (uten å ha hørt stykket før eller sett et partitur, og at jeg ikke sitter i salen…) måtte det være at det kunne vært enda mer av det det var. Enda tightere rytmikk (spesielt mot slutten), og enda større klangfarge forskjeller. Men dette er jo noe man for alltid jobber med, uansett..

Takk for flott nytt verk fremført av et veldig godt band!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Manger

  1. Romla sier:

    Dette var utrulig kult Manger! Masse turbobass – love it!

  2. Marthe sier:

    Manger leverer som vanlig 🙂 strålende

  3. Bambino sier:

    Dette var et kjedelig stykke…antageligvis noe av det kjedeligste jeg har hørt…….

  4. Bimbano sier:

    Men de spilte sikkert bra….. 😉 !!

  5. vibeke sier:

    Camilla heter hun. Camilla Søderstrøm Tveit. Basstrombonisten, altså. I tillegg til å være en glimrende basstrombonist, er hun en alle tiders dirigent for en del skolekorps ute i Nordhordland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *