Stjerner og lyttere

giggs-topp.jpg 

Det har vært mange flotte møter mellom FK Fotballs lyttere og fotballstjerner gjennom tidene. Her får du bevisene.

Bjørnars London-tur var såpass begivenhetsrik at han fikk to bilder ut av det. Det første er av Tottenhams Jermaine Jenas som han traff i en tatoveringssjappe i Nord-London etter at han tok en Tottenhamtatovering.

jenasogmeg.jpg

Dette er hans tips til hvordan man får mest utbytte av bildet:

Legg merke til den ufattelig hullete t-skjorta han har på og hvor utrolig på snei capsen hans er. Jeg kan også opplyse om at JJ kjører Ferrari iført strandsandaler og så ut til å ha gnagsår eller liktorner på tærne (kommer sikkert av at han spiller relativt mye fotball). Han hadde med en kamerat som gikk i ei t-skjorte full av malingsflekker, så det kan være at Jermaine Jenas eller kompisen hans driver med oppussing, eller at den ene hjelper den andre med å pusse opp. Legg også merke til smilet til JJ. Han skrudde det på idet han la armen på skuldra mi og selv om kompisen min som skulle ta bildet trøbla litt med kameraet, hadde han smilet limt på helt til bildet omsider ble tatt og også når vi etterpå tok bilde av selvsamme kompis sammen med Jermaine Jenas.

 svoger.jpg 

Hvis du ikke kjenner igjen noen på dette bildet, så er det greit.  

Bilde nr. 2 oppsto kvelden før vi traff Jermaine Jenas, da vi på ein improvisert fest i en stengt park nær Kings Cross gjennom gjerdet vi hadde klatra over fikk kontakt med en kar som viste seg å også være Tottenhamsupporter. Han ble med på festen (å klatre over gjerdet var ikke veldig vanskelig) og det viste seg at han var svogeren til selveste Keith Gillespie (husker ikke om han er gift med søstera til Keith eller om søstera til svogeren er gift med Keith). Jeg tror han heter Stephen. Til høyre på bildet kan vi også se min kamerat Anders som er opptatt med å lagre telefonnumrene til Keith Gillespie og Stephen på mobiltelefonen sin. Keith Gillespie blir forøvrig kalt ‘Bestie’ av de som kjenner han, da han fortsatt ikke har blitt kvitt stempelet som den nye George Best.

Kim er nok den som har tatt bilde av den aller største stjernen, nemlig Ryan Giggs.  Dette skriver han selv:

Bildet er tatt i 2001 utenfor Holmenkollen. Det er jeg, en kompis fra Wales (Andy Williams) og Ryan Giggs, som jo var relativt sentral i Ligamesterskapet og Champions League seieren til Manchester United…

ryan-giggs-copy.jpg

Ja, vi lurer også på hva Ryan Giggs gjorde i Holmenkollen. 

For noen år  siden var jo også Phil Neal en gigantisk helt for Liverpool, da de vant seriemesterskap og europcauptitler om hverandre. Anders kommer ikke med mange kommentarer om deres møte, bortsett fra: 

 Stort!phil-neal-og-anders.jpg

Vi liker også veldig godt «møtet» mellom Håvard og Petter Rudi på en flyplass:

Etter en guttetur på ferie «idyllen» Tenerife i 2005, oppdaget vi på flyplassen på Tenerife, vår tidligere store midtbane general fra landslaget, Petter Rudi. Vi valgte å vise Petter respekt ved å ikke ta direkte kontakt. Likevel fikk min kamerat knipset et par bilder av meg iført den engelske landslagsdrakten, med Petter i bakgrunnen. Bildet er tatt i ventehallen på flyplassen. Det er kanskje ikke de skarpeste bildene, men personen rett over min høyre albue er Petter Rudi. Siden bildene er noe uklare sender jeg med alle de som ble tatt, inkludert et fra flyet. (Tror han der står i toalett kø).

petter-rudi.jpg

Ellers kan Espen skryte veldig av Arne Erlandsen:

Jeg arrangerte utdrikningslag for min gode venn Ole for noen år siden.
Dagen begynte med at han var med på LSK-trening under Arne Erlandsen.
Da jeg litt nølende spurte Erlandsen noen uker før utdrikningslaget om det var mulig å få han med på en trening kom svaret kjapt: ‘Ikke noe problem. Bare ring med dagen før du.’ For en hyggelig, sympatisk og ukomplisert fyr!
torgeirogole.jpg

Men når det skulle tas bilde, valgte de likevel Torgeir Bjarmann. Det er takka.

Dette innlegget ble publisert i Diverse. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Stjerner og lyttere

  1. peder sier:

    Rudi på flyplassen er faen meg superbra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *