Stormfullt i kveld!

God morgen og velkommen til finnmarkssendinga denne onsdagsmorran 🙂 Meterolgan snakke om at det blir storm langs kysten i kveld, og ska du ut på veien må du være forsiktig! Snø og vind i kveld, og temperaturan blir å stige, så da kan det bli glatt ut på morradagen og!

Revymorro: I helgen gikk Fylkesrevyen av stabelen i Lakselv, og prisen for beste monolog gikk til Karina Mââttâ Sundkvist i Revykvænulanten. Sundkvist er halvt finsk og i monologen bruker hun sin finske humor på et tema mange kjenner seg igjen i. Og hun bruker egne erfaringer i tekstene sine. Hør vinner-monologen Pirrja Treningsnarkoman her.

Stormannsgal? Hammerfest har slett ikke gitt opp håpet om å få en ny flyplass. Vær og vind lager mye trøbbel for flytrafikken i dag, og derfor bør en ny flyplass bygges på et sted med mindre og mer forutsigbar vind. Stedet som peker seg ut, heter Grøtnes. Ordfører i Hammerfest Alf E. Jakobsen, blir beskyldt for å være stormannsgal når han jobber for en ny flyplass. Hør hva ordføreren selv sier om saken her.

Konkurransen: Oppgave 1: I går var kongen i Finnmark. Hvilket ærend hadde han her? Svar: Åpningen av sametinget. Oppgave 2: Hvem klarte å si feil navn 2 ganger når Kong Harald skulle introduseres i går, og hvilket navn ble sagt i stedet? Svar: Sametingspresident Egil Olli kalte Kong Harald for Kong Olav den femte. Vinneren av dagens konkurranse var Anthon Sivertsen, Indre Billefjord, gratuleres 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *