God morgen og velkommen til Finnmarkssendinga denne fredagen. Foran oss har vi pinse og langhelg, og det er jo gode nyheta det!

Reunion i Alta: Det smått legendariske bandet » Silverstone » fra Alta la ned gitarene for over 30 år siden. Og etter det har mange av guttan ikke sett hverandre. Men fredag står de igjen på scenen i forbindelse med Alta Soul og Bluesfestival. I en gammel fjøs i Alta øve guttan iherdig, for å gi altapublikum en skikkelig mimre stund. Bli med på øving her. Reporter Geir Samuelsen.

Fredagskommentaren: Det er klart for fredagskommentar signert redaksjonssjef Torill Olsen. Har debatten rundt samiske spørsmål hardnet til og er det grunn til bekymring? Hør kommentaren her.

Konkurransen: Hvem fikk denne uka en global miljøpris fra Verdens Naturfond WWF? Svar: Helga Pedersen fikk prisen «Leaders for a Living Planet». Hvorfor fikk fiskeriministeren denne prisen? Svar: For sin innsats for bærekraftig forvaltning av torsken i Barentshavet. (Kampen mot svart fiske). Dagens vinner, Ann May Emanuelsen fra Kirkenes gratuleres 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *