Ny uke!!! :-)

God morn og velkommen til Finnmarkssendinga denne mandagsmorgenen! Håper dere alle har hatt ei stålende helg, og at det blir en bra start på den nye uka!
Åpen dag på NRK: I forrige uke åpnet NRK i Vadsø dørene for publikum, både unge og gamle. Og det ble poplært. De unge fikk prøve seg som programledere både i radio og TV. Og det fristet også til gjentakelse om noen år. Og et par unge nølte ikke med å gå helt til topps. De ville bli sjefer. Men mest populært var nok Super-rommet der kollega Kevin Karlsen Nordnes, som var programleder i sommermorgen i fjor, inviterte til orientering om barne-TV. Midt opp i det hele, reporter Kurt Sandvik. Hør saken her.
Lei av å vente: Det er over 5 måneder siden rapporten om overgrep på barnehjemsbarn i Finnmark ble lagt fram, fortsatt har ikke en krone blitt utbetalt i erstattning. Talsmann for tidligere barnehjemsbarn i Finnmark, Yngve Brox Guldbjørnsen, er lei av å vente. Hør saken her. Reporter Marita Evjen.

Konkurransen: Oppgave 1: Den 7.mars starter en stor sportslig begivenhet her i Finnmark. Begivenheten skal pågå i neste ei uke, og NRK skal følge det som skjer. Hva er det slags begivenhet vi snakker om? Svar: Finnmarksløpet. Oppgave: Hvor starter Finnmarksløpet fra? Svar: Alta. Dagens heldige vinner var Harold Olsen fra Hammerfest. Vi gratulerer, og ønsker han en fortsatt fin vinterferie på hytta 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *