God helg fra oss :-)

Velkommen til morrasendinga denne fredagen. Endelig er det helg, og det er allerede siste helga i februar 🙂

Mufi-Star: I 2007 ble ræpperne i Duolva Duottar fra Kautokeino kåret til årets Mufi-Star. I november i fjor var det rockebandet Astatines fra Båtsfjord som ble stemt fram til seier av musikk-intersserte Finnmarkinger. Mufi-Star er en konkurranse som foregår på internett, men det er også en arena der unge uetablerte musikere fra Finnmark får muligheten til å presentere seg selv og musikken sin. Nå er en ny sesong i gang, og sjef for Mufi-Star, Nikolaj Gloppen, forteller at «Musikk i Finnmark» satser mer enn noen gang på denne internettsiden. Hør om Mufi-Star her. Reporter Sidsel Vik.

Fredagskommentaren: I dag er fredagskommentaren en forsvarsstale for dem som har et noe anstrengt forhold til sesongen vi står overfor. Hør redaksjonsjef Torill Olsen her.

Konkurransen: Oppgave 1: Maja Erlandsen er en kjent bryter fra Finnmark, hun er på brytelandslaget og fikk denne uken stipend fra Ulvang-fondet. Hvor er Maja Erlandsen fra? Svar: Tana (Sandlia). Oppgave 2: Maja Erlandsen har som mål å delta i sommer-OL 2012. Hvor skal sommer-OL være i 2012? Svar: London, Storbrittania/England. Vi gratulerer dagens vinner Bjørnar Hågensen, Breivikbotn, både med NRK-lua, og med 63-årsdagen han har i dag! 🙂

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *