Årets ildsjel fra Finnmark?

God fredagsmorran 🙂

Det er sendt ut spesialvarsel for Kyst- og fjordstrøkene i Finnmark i dag: Stedvis vanskelige kjøreforhold på grunn av vind og snø først på dagen. Det blir skiftende vær framover, og uværet i Finnmark er ikke over.

Også i dag er vi to programledera på morran, Liss Jacobsen og Vibeke Lund Pettersen.

Saker i dag:

Årets ildsjel fra Finnmark?  Eneste kandidat fra Nord-norge til årets ildsjelpris som deles ut under den store idrettsgallaen i morgen, er skiskytterentusiasten Otto Daniloff fra Tana. Han er både seint og tidlig på skiskytteranlegget i Tana som han også har fått æren for. Det er andre gang en kandidat fra Finnmark er nominert. for to år siden var det Willy Bangsund fra Kirkenes. Otto Daniloff er en meget anerkjent kandidat for hele det nordnorske ildsjelkorpset. Kollega Kurt Sandvik møtte han like før avreise, kan du høre her. 

Det skal handle om MOT i fredagskommentaren: Krigen på Gaza opprører hele verden. Journalister i alle kanaler rapporterer fra grusomhetene, men det er en lege som har gitt oss de sterkeste rapportene. Det er redaksjonssjef  Torill Olsen sitt tema for fredagskommentaren. Den hører du her.

Konkurransen i dag handlet om årets ildsjel. Men ingen fikk NRK-lua i dag. Ny mulighet på mandag 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

vibeke.lund.pettersen@nrk.no

Riktig god helg. Mandag er det Vibeke som skal lede Finnmarkssendinga 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *