Bluesstemning og Lyset i stolpan

God mandagsmorgen 🙂

Ny uka og nye muligheter, og masse snadder fra vårt langstrakte fylke som no har ikledt seg vinterdrakten. 🙂 Meteorologen sier det er vanskelig å varslet været nå om dagen for det skifter ofte. Så det er greit å holde seg oppdatert i løpet av dagen om det er viktig for deg å vite hva som er i vente værmessig.

Bluesstemning i Vardø: Årets blues i vintermørke i Vardø , ble avsluttet søndag. Og denne festivalen har enda en gang beviste at blues og soul er musikk folk i Vardø liker, for publikum har strømmet til konsertlokalene. I år var en av konsertene viet det lokale musikk-livet i byen, og kirken i Vardø ble denne kvelden fylt til siste plass, kan du høre her. Reporter Sidsel Vik.

Lyset i stolpan: Det historiske musikkspillet «Lyset i stolpan» har premiere i Arktisk kultursenter 28. november, og forberedelsene er godt i gang. Produsent Bente Linjordet var med oss i direkte i Finnmarkssendinga, og hva hun kunne fortelle om stykket og en smakebit fra det hører du her.

Konkurransen:  Alta kommune kutter pengestøtten til en festival. Kommunen har årlig betalt mellom 200 000 og 600 000 kroner for arrangementet. Årets festival var trolig den siste som ble arrangert. Hvilken festival er det?  Borealis festival. Oppgave2: Hva betyr Borealis? Det betyr nordlig.

Vi gratulerer Stig Ove Synvis med NRK-lua og medaljevinner i hus.  🙂

 

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *