ISKYSS OG DANSE MIKKEL

God fredagsmorgen! I Finnmarkssendinga i dag kan vi by på både film, dans og forfall. Skulle være noe for enhver smak det. 🙂

Danse Mikkel: I kveld skal skuespiller Mikkel Gaup fra Alta i ilden på dansegulvet. Stjernen fra filmene Veiviseren og Kautokeinoopprøret har planer om å gjøre det stort i TV 2s Skal vi danse. Reporter Rune Berg har tatt en prat med Gaup, som ikke har ligget på latsiden under forberedelsene. Hør Danse Mikkel her. Rune Berg har laget dette innslaget.

Verdenspremiere på hjemmebane: Spillefilmen Iskyss hadde premiere på Nordkapp filmfestival i går, og for regissør Knut Erik Jensen var det stort å vise filmen først på hjemmebane. Hør fra premieren her. Reportere Jon Are Nilsen og Gyda Hesla.

Bygårder forfaller: Flere bygårder i Vardø står nå og forfaller. Gårdene eies av fimaet Kirkenes Eiendom AS. Og selv om beboerne flere ganger har henvendt seg til firmaet for å få skadene rette opp, skjer det ingen ting. Bjørn Bangsund driver butikk i lokalene. Toalettene har ikke blitt oppgradert siden 60 – tallet, og vinduene er helt ubrukelige, og de mangeler varmt vann i kranene. Kollega Geir Samuelsen har vært i Vardø. Hør saken her.

Konkurransen:  Nord-Norge har nettopp fått en gavepakke på mer enn 100 millioner kroner i gratis markedsføring. Det sier rådgiver Elizabeth Hartmann i kommunikasjonsbyrået Siste Skrik til NRK. Hva er den gavepakken? BBC laget reiseprogram om Nord-Norge. Søndag fikk mange millioner briter muligheten til å følge den britiske tv-stjernen Joanne Lumleys reise gjennom hele landsdelen. Dagens vinner er Bjørnar Hågensen, Breivikbotn. Vi gratulerer så mye.

Da er det helg allerede 🙂 Ønsker dæ ei strålende fin helg. Nyt godværet sålenge det varer. Mandag så er det Jakob Arvola som er å høre her på Finnmarksseninga.

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *