Sinna mann og feige politikere

Hei og god morgen 🙂

Sendinga i dag ser slik ut:

Sinna Mann: Det er ei håpefull forestilling om en vanskelig hverdag og vold i hjemmet. En rekke institusjoner står bak, men det er Egal Teater som tar seg av oppføringen. Porfirio Gutiererez og Vivian Hein spiller mor og far, og de har også dramatisert stykket etter ei prisbelønnet bok av Gro Dahl. Gunnar Strand er dukkespiller for sønnen Boy.  Reporter på forestillingen Sinna Mann i Kirkenes er kurt Sandvik. Hør saken her.

Feige politikere: Politikerne i Oslo er livredde for samer som som protesterer og sier nei til gruvedrift og bergverksindustri i Finnmark. Det mener rådgiver Truls Birkeland fra meglerhuset Glitnir Securities i Oslo. Birkeland frykter dette gir Finnmark et elendig rykte i Bransjen, og han kaller politikerne feige. Hør saken  her.  Reporter er Geir Samuelsen.

Konkurransen: Hva het bandet fra Nesseby som vant Melodi Grand Prix Junior fredag ? Svar : BlackSheeps som vant med melodien Oro Jaska Beana som betyr ti stille hund. Sangen handler om en feit hund som åt så mye at den døde. Dere er fantastisk, og vi er stolt over dere alle sammen. Konkurransevinner i dag er Kurt Wikan, Pasvikdalen. Vi gratulerer så mye!

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *