Torden i Finnmark?

Hei og god morgen 🙂

Ikke ille temperaturer i dag 😉 Hvertfall ikke om du sammeligner med de vi hadde på samme tid i går. 10-14 grader er helt greit. Men det er utrygt for torden flere plasser i Finnmark.

STIG BIEKKOLA: Han  vokste opp i Kiberg i Vardø kommune på sytti og åtti-tallet, og musikken fikk tidlig en sentral plass i ungguttens liv. Som trettenåring fikk han jobben som trommeslager i Mikkelsens orkester , og etterhvert lærte han seg også å spille gitar, trekkspill og piano. De siste årene har har Stig Biekkola vært organistvikar i Vardø kirke, og reporter Sidsel Vik møtte den allsidige musikeren der han trives best , ved flygelet i Vardø kirke. Hør saken her.

NORWAY CUP: Fire finnmarkslag er videre til A- sluttspillet i Norway cup, og tre lag er videre til B-sluttspillet.  Nordlys gutter 16 har spilt tøft og flere spillere er  skada, men de er i A- sluttspillet. I Finnmarkssendinga i dag var trener John Nystad og spiller Dag Andreas Balto med oss direkte, og deres rapport hører du her.

KONKURRANSEN: En tromsøværing mener han har sett alle hageeieres skrekk så langt nord som Tromsø. Det fuktige klimaet i Norge gjør at utbredelse av den blir stor mens andre steder holdes den  nede av tørke og varme. Men hva er denne pest og plagen som tromsøværingen har sett? Svar: Iberiaskogsneglen. Vinner Anne Grethe Jensen. Gratulerer! 

 

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *