Mikkeline reddet reveungene, med hjelp fra uventa hold

 

Hei og god morgen 🙂

Da er mandagen her, og Finnmarkssendinga på plass i NRK P1.
Håper helga har gått av stabelen uten den store dramatikken, og du er klar til ei ny uka med energien intakt.  🙂  Morrafolket her på huset er ihvertfall klar til å servere både nyheter og rørende historier.

RØRENDE DYREHISTORIE FRA KJÆS

 

Fotograf, Ellen Guttorm.

Fotograf, Ellen Guttorm.

Fotograf, Ellen Guttorm.

Mikkeline reddet reveungen:

To reveunger fikk på lørdag et ublidt møte med en jordkjeller uten mulighet til å komme seg ut ved egen hjelp. Men revemammaen visste råd. Mikkeline henta hjelp fra huseierne.  Det var på lørdag at samboerparet Ragnar Johansen og Ellen Guttorm hørte et skjærende hyl utenfor huset deres i Kjæs, ti mil utenfor Lakselv. De ble nysgjerrige på hva som var på ferde. Det var Mikkeline som hylte for å få oppmerksomhet og hjelp. Reven har daglig besøkt Ragnar og Ellen , og naboen Johan Josefsen for å få få mat gjennom tre år. Hele den fantastiske historien kan du høre her.

Gullkorn fra barnemunn: Vi har vel alle opplevd å høre et eller flere gullkorn fra egne barn eller barnebarn. Her er et knippe gullkorn fra barnemunn fra vår kåsør John- Arild Josefsen, som du kan høre her.

 

Konkurransen:  I nyhetan har vi hørt at Høyre vil åpne for import av noe. Hva er det Høyre ønsker å åpne for import av ? Reinkjøtt er svaret, og dagens vinner er Laila Andreassen, Sørvær. Gratulerer med NRK-lua 🙂

liss.jacobsen@nrk.no er i studio. Er det noe du lurer på, send en mail 🙂

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *