Verdens nordligste latterkrampe

Hei og god morgen i et Finnmark med mye vind og sne. Det er flere stengte og kolonnekjørte veier, ferger er innstilt og det samme gjelder fly så ta kontakt med veimeldingssentralen eller nærmeste flyplass om du skal ut å reise 🙂

Dagens meny: 

Verdens nordligste latterkrampe: Mehamn Am Car Club inviterer til latterkrampe i helga. De inviterer revyfolket til Nordkyn på verdens nordligste latterkrampe som arrangeres for første gang. Alf-Kåre Hansen var med i dag og fortalte om helga, videre planer, hvor de blant annet vil få i stand en egen Finnmarksrevy. Her kan du høre han.

Bedre behandling med samme etnisitet: Dersom pasient og behandler har ulik etnisk bakgrunn, kan sjansen for å bli bedre være mindre enn om de har lik bakgrunn. Dette er noe av det psykologspesialist Snefrid Møllersen presenterer når hun disputerer ved Universitetet i Tromsø i morgen. Hun jobber ved Samisk nasjonalt kompetansesenter i Lakselv. Temaet  for dokordisputasen er hvilken betydning den etniske bakgrunnen til pasient og behandler har for hvordan framgangen i behandlingen blir. Hør henne her.

Konkurransen: I dag sender vi avgårde ei NRK-lue til Synnøve Olsen fra Gamvik. Gratulerer! 🙂

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *