Snefjord og Grand Prix i Finnmarkssendinga

God morgen, i dag blir det Snefjord som får god plass i Finnmarkssendinga. Circus Snefjord 889 er en nedlagt skole som er blitt til et kultur og opplevelsessenter skapt av to kreative sjeler som kan gi deg noe du neppe finner andre steder. På vei til Havøysund kan du stoppe i Snefjord hos Hanne-Grete og Trond, en billedkunstner og en smed. Men kanskje er det gjestfriheten som gjør CS889 mest spesiell. Her er flere saker om om Circus Snefjord 889 du kan høre:

Circus Snefjord 889, hvorfor Hanne-Grete Einarsen fra Skjervøy og Trond Nilsen fra Hønseby flyttet fra Bergen til Snefjord.
Hør hele saken her.

Circus Snefjord 889, hvilke opplevelser får du hvis reiser til Snefjord?
Hør hva de forteller her.

Circus Snefjord 889, bli med på en lydopplevelse gjennom en omvisning på Snefjord skole.
Omvisninga får du her.

Og Grand Prix er igang, du har sikkert fått med deg at Finnmark har markert seg allerede. Det ble nemlig stor suksess for den samiske artisten Ann-Mari Andersen og sangen hennes Àndagassi i delfinalen i Melodi Grand Prix i helga. Andersen er nå klar for den norske finalen.
Hør intervjuet med den glade vinneren her. 
 

Hva må gjøres for at ungdom som utsettes for vold og seksuelle overgrep får hjelp? Vi har snakka med psykolog Jens Jensenius for gode råd. Hør Jensenius her.
 

Lytteroppgaven i dag: Hvem regnes som Barentsregionens norske far? Riktig svar er Thorvald Stoltenberg. Det visste John Hilmar Hansen fra Honningsvåg. Gratulerer.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *