Sinka, sinka eller skinka som det egentlig heter

Merkelig overskrift? Nope! Egentlig ikke. Det vil du skjønne når klokka er passert 08.30. Eller om du høre på dagens lytterønske. God morgen 🙂

I dag så er dette på menyen:

Snøhotellet ved Andrevann i Kirkenes:  Det var et populært innslag for turistene i fjor. Og nå er 9000 kubikkmeter snø på plass. Da kollega Kurt Sandvik besøkte området var de finske arbeiderne i full gang med å sette opp sjelettene til rommene og baren. Hør saken her.

Habilt kontrollutvalg: Seks Arbeiderparti-representanter i Vadsø vil kaste Roald Bønå som leder av kontrollutvalget. De hevder han er inhabil, fordi sønnen og svigerdatteren sitter i kommunestyret. Bønå var en pådriver for å sparke den forrige rådmannen. Kristelig Folkeparti mener at det ikke er grunnlag for å påstå at Bønå er inhabil. Også fylkesmannen slår fast at Bønå overhodet ikke er inhabil. Hør saken her.

SMS-oppgaven: Å gi hverandre julegaver, gjerne i pent papir er en gammel tradisjon hos de rike. Men først på midten av 1800-tallet begynte det å bli vanlig blant folk flest å gi hverandre gaver. Her hos oss pakker vi julegavene julekvelden den 24. desember. Slik er det ikke i USA. Når pakker amerikanerne opp sine julegaver?

Svar: 25 desember pakker de opp sine pakker.  Dagens vinner er  Liv Killi fra Alta. Gratulerer.  😀

Lytterønske:«Grensehandel» med Krot fra Kirkenes og Jostein Jakobsen fra fylkesrevyfestivalen 1991 er ønsket i dag.
Hør lytterønsket her.

Hver dag i desember kan du ønske deg en melodi du like eller en reportasje du har lyst å høre igjen. Kanskje var noen du kjenner med i den, eller muligens du? send inn ditt ønske på mail: finnmark@nrk.no
SMS : kodeord fin til 1987, koster tre kroner eller   brev/kort: NRK Finnmark, grensen 1, 9800 Vadsø.

Merk det med lytterønsket

liss.jacobsen@nrk.no

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *