Den store statsbudsjett dagen.

 Og i dag :

I denne uka har vi fokusert på revyfestivaken i Lakselv, og kjørt en del revyinsslag . I dag hadde vi i med oss revygeneralen sjøl, Bente Samuelsen  fra Lakselv,  som kunne fortelle at alt var klart. I etterkant av praten med Bente , kjørte vi et revyinnslag fra en av  Bløgg sine revya for noen år tilbake.

Torill Olsen hadde et innslag med i dagen sending , om at turistene enten for første gang på mange år har sviktet Finnmark, eller har valgt turist opplevelser som ikke kommer med på statestikken. 

 Grattiser !

vil gratulere adrian bakkevold olsen i lakselv med dagen i morra 6okt fra bestefar og bestemor og så vil vi gratulere bente bakkevold med dagen på søndag hilsen mammma og pappa.

Vi vil sende en gratulasjonshilsen til Lillian Rydheim fra Alta som blir 42 år på lørdag.

Ha en fin feiring i Tromsø. Takk for en fin helg i Honningsvåg med spill og revy.

Hilsen Frank og Else.

Vi vil sende en hilsen til Adrian Bakkevold Olsen i Lakselv som fyller 11 år på lørdag. Sender også en hilsen til Bente Bakkevold som fyller 29 år for tolvte gang på søndag!!

Hilsen oss i M 9.

Vi vil gratulere han Ragnar Jensen på Måsøya med 61 årsdagen den 5 oktober,vi kommer å spise kaka å for å drikke litt kaffe.P.S feir m måte. Hilsen Anita,ørjan.malin,linnea,Jim-Are,Steve,Dea og ho Judith. kan dokker spille nokka med vikingarne?,nokka m litt fart i.

Vi vil sende en stor bursdagsklæm til Elisabeth Stene i Alta som fyller 3 år idag, fredag 5 oktober. Vi vil også gratulere Nathalie og Elise Hansen i Alta som fyller 6 år samme dag. Hilsninger kommer fra Veronika og Christoffer i Mehamn.

Plateønske: Amy Daimond. Vil sende en hilsen til tante Solveig i Mehamn som fyller 74 år i dag. Klem fra Anne Liss i Vadsø.Vår prinsesse, Tuva Olaussen i Lakselv, blir 5 år idag FREDAG 5.OKTOBER. Vi ska feire i 2 dager til ende, og håpe du vil kose deg masse. Stor klem fra Brage, Eskil, mamma og pappa. Ønskeplate: sangen om rosa helikopter.

vi gratuler ho Ellen Bredesen i Kjøllefjord med dagen Hilsen i fra RANNVEIG OG EINAR I TANA.Plateønske DET ER IKKE NOE SOM KJÆM AV SEG SJØL med VØMMEL SPELEMANSLAG.

vil ønske ho therese wilhelmsen i øksfjñrd ei fin helg. Gla i dæ. Klem fra asbjørn.

vi vil gjerne sende en hilsen til reisende bestemor Jorund, ha en god tur til Alta, kan hun få høre LANGS HVER EN VEI med GLUNTAN, gla i dæ, hilsen TONY MIKAL og JØRN CATO.

vi vil gjerne sende en hilsen til reisende bestemor Jorund, ha en god tur til Alta, kan hun få høre LANGS HVER EN VEI med GLUNTAN, gla i dæ, hilsen TONY MIKAL og JØRN CATO

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *