……Og skikkelig møkkavær.

I dag tidlig var det rett og slett skikkelig møkkavær da jeg starta på jobb. Regnet kom i bøtter og spann og dessuten vannrett i lufta.  God at jeg hadde en varm bil og krype inn i.  Hadde vel blitt gjennomvåt ellers. «Metten» i Tromsø lovet litt bedre vær utover dagen og takk for det .  Mistet » metten» av lufta i dag under rapporteringa. Det lå plutselig kun en bæretone ute på lufta, og ikke noe Magnus Ovhed.

Innslag på lufta i dag :

Også i dag slo vi en rask telefon til finnmarkingene på Norway Cup. Vi snakket med Nils Gunnar Sønvisen som er Keeper på Berlevågs gutter 14 år.  Laget tapte kampen sin i går med ti mål. På spørsmål om hvordan han ville beskrive den kampen svarte unge Sønvisen følgende ; » la oss si det sånn, det var mer spill på sidelinja enn inne på banen. » Kjappt svart spør du meg.

Eirik Palm hadde laget et god portrett med den Russisk/Norske multikunstneren Milla Marie Mathiassen. Gode dikt og uvanelig musikk. Tipper vi får høre mer fra den kanten seinere. Hør reportasjen her.

Konkurransen:

Harold Olsen fra Olderfjorden fikk to flakslodd. Han visste at det var Siv Jenssen fra FRP som av politiet ble anbefalt å holde møtene sine innendørs. Grunnen var at politiet mente de ikke hadde kapasitet til å ta seg av sikkerheten på en god nok måte. Termokruset for Juli, gikk til Alta denne gang. Vi gratulerer Jarle Dørmænen. 😀 

       

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *