Sending i knallvær

Utrolig bra vær da jeg stod opp i dag tidlig. Knallblå himmel og sol, selv om ikke tempen var det aller beste. 12 grader,  men det ble bedre utover dagen. Og på meteorologiske i Tromsø kunne de love at været holdt seg i allefall først på dagen. Mao. skal du foreta deg noe i god – været i dag må du være kjapp, det kan hende at sola forsvinner utover dagen.

I dag handla sendinga om :

Vi hadde med nok et finnmarkslag fra Norway Cup med på sendinga.  I dag var det midtbane spiller Monika Guttorm, fra Porsangers jenter 16 år som var med å fortalte om resultater og ting og tang fra livet i fotball –  Oslo.   Ellers fant jeg frem et gammelt gull-opptak med Jakob Arvola der han har det litt artig med kontrollrutinene på våre flyplasser.

Konkurransen :

I dag skulle vi frem til selskapet som graver gull i K-sjok og vi ville også ha svar på når prøveboringen skulle starte.
Rett svar var Store Norske Gull og at boringen skal starte til neste år.  Astor Johansen på Måsøya hadde rett svar på begge spørsmål dermed ble han eier av 2 stk. flakslodd.  Han lovet sogar at jeg skulle få bli med til syden om han vant. Den har jeg lagt meg på minnet Astor, tvil aldri på det . 

  

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *