Første sending.

Første sending etter lang opphold.

 Første sending etter at jeg har hatt et opphold på ca. tre mnd.  Er bare inne på en liten gjesteopptreden i forbindelse med ferie så dette er ingen fast og varig ordning. Det hele kjentes en smule uvant ut, du skal ikke være lenge ute av gamet før sendinga ikke sitter i fingrene. Men alt i alt kom jeg meg i land på en OK måte.

Norway Cup og flybiletter:

Norway Cup ruller avgårde og vi skal følge lagene fra Finnmark hele denne uka. Først ut i dag var trener for Bul `s gutter 16 år,  Jon Steinar Eriksen.  De spillte mot «Gryner» på søndag og slo dem 0- 2. I dag er det det brassilianske laget Alunorte som var motstanderen. Et lag som kom til Norge fullt av egent TV – team.  Ellers slapp vi løs et arkivopptak der kollega Kim Nystøl forsøkte å snakke med en automatisk bilett telefon hos SAS Braathens, ikke helt enkelt.

Konkuransen:

Ingrid Lind i Indre Kiberg får våre to flakslodd. Hun visste at man lags E6 i Tana har funnet rester etter en samisk by på rundt 50 tufter. I samme åndedrag kunne hun også fortelle oss at tuftene var mellom 1500 – 2000 år gammle. Dermed hadde hun svart riktig på spårsmål nummer to, og flaksloddene var et faktum.

      

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *