Strålende grå fredag

Hei og god morgen ;-D

Vi kunne ikke skryte på oss morratima i solas tegn, men ka gjør vel det?
Det er jo andre ting enn været som avgjør om dagen blir god. God morgen Finnmark f.eks. 😀   Skal vi tro meteorologen er det mulighet for sol på søndag. Indre Finnmark kan få det i dag og i morgen også.

SANGGLEDE I KIRKENES: Nærmere 300 sangere sprer glade toner i Kirkenes i helga. Det blir hvite luer på nesten hvert et gatehjørne. 10 år har gått siden Kirkenes sist arrangerte et større sangstevne, men nå blir det konserter både seint og tidlig. God stemning var det hos leder i hovedkomiteen, Ann Kristin Persson da kollega Kurt Sandvik var på besøk kan du høre her

KLIMA er blitt et hett tema. Vi har fått den ene klimarapporten etter den andre som forteller oss at vi er i ferd med å ødelegge vårt eget livsgrunnlag på grunn av forurensing. Spesielt vil klimautfordringene ramme oss her nord. Kim Holmèn, forskningsdirektør ved Polarmiljøsenteret var gjest i studio. Her kan du høre hva han sa om våre klimautfordringer

konkurransen hadde følgende spørsmål: En plass i Finnmark tok de liksågodt syttende mai om igjen. Det er været som har skylda. Hvor er det? Det er i Vardø. Vinner er Johannes paulsen bosatt i Alta, men som var på hytta på Rolvsøya å koset seg.
Han klarte oppfølgingspørsmålet: Hva kaller initiativtakerne dagen for? Svar: Barnas dag. Johannes får ti flaxlodd i posten. Vi håper det blir sommer flaxs på deg.

-I studio denne strålende gråe fredagen har du hørt Liss, som takker for laget og ønsker god helg. ;-D  Mandag er Torill i studio.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *