NB! blogg.nrk.no er nedlagt. Dette er en arkivert kopi Dugnadsglød gir resultater | Fagdagen 2013

Dugnadsglød gir resultater

En stor takk til alle som har bidratt til årets Fagdag. Og særlig til modige programledere som lot seg coache på scenen.

Hvilken annen bedrift har et garasjeband som KORK? Hvem har så mange medarbeidere som med glød og entusiasme står på for å skape fest, stemning og faglig fordypelse for hele NRK-fellesskapet? Og hvem andre har også programskapere med mot og dristighet til å eksponere seg og bli veiledet offentlig på scenen i håp om at det vil være lærerikt og spennende for sine NRK-kolleger?

Alt dette har NRK og det er denne dugnadsgløden og innsatsviljen som gjør Fagdagen til en så samlende begivenhet som det er verdt å ta vare på og utvikle videre.

For det er en storstilt dugnad dette er. Alle stiller opp gratis for å gjøre en innsats for fellesskapet – og med alle de ferdighetene, talentene og kreative innfallene som finnes i dette huset er det en glede å få organisere en slikdag. Derfor en stor takk til alle dere som på ulike vis har stilt opp for Fagdagen i år.

En særlig takk går til de modige programskaperne som stilte opp for å bli coachet på scenen framfor 300 kolleger. Det var modig gjort. For dette var et dristig eksperiment hvor resultatet ikke samsvarte med det vi forventet. Dristige eksperimenter skal Fagdagen ha – og noen treff litt på siden av blinken må man regne med. Men vær trygg – neste gang vi inviterer noen av dere til å stikke hodet langt frem, så skal vi trekke veksler på lærdommene fra i år!

Nå ligger de første fem av sesjonene (bl.a. Ira Glass) fra årets Fagdag ute på www.nrk.no/fagdagen – til glede for dem som vil få med seg noe de gikk glipp av eller gjenoppleve noe de likte særlig godt. Og fredag morgen gikk feedbackskjemaet ut i mail. Vi håper flest mulig fyller ut og kommer med innspill til en enda bedre Fagdag neste år!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.