Ved Birkelunden

forsideost.jpgEn butikk ut, en butikk inn. Inn med ostebutikken, ut med ting-butikken.

I Thorvald Meyers gate ved Birkelunden på Grünerløkka har vi nylig fått en liten ostebutikk av den typen som vi pleier å syns er så trivelig når vi er på reise i Frankrike. Jeg har ikke prøvd den ennå, og hvis jeg er typisk så går det vel ikke så bra med den, for den nytter ikke å drive butikk for folk som syns det er fint å se butikken bare fra utsiden…

ost.jpg

Mulig det var det som gikk feil for Junibakken, som var en søte-ting-butikk som ligger vegg-i-vegg med ostebutikken.

Jeg tok et bilde av den da den åpnet for et år siden.

juni.jpg

Elin Martinsen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Ved Birkelunden

  1. marte sier:

    i det minste er det ingen eiendomsmegler! jeg var innom butikken for et par uker siden og da var det fortsatt litt skrint i hyllene. Men jeg backer fullstendig på franske oster!

  2. Ingvill sier:

    Hm. Eg var innom her rett etter dei opna. Det som slo meg var den påfallande mangelen av ostar i ostebutikken. Rett nok låg der ein 5-6 ostar, men langt i frå nok til at butikknamnet kunne forsvarast. Men muleg årsaka var oppstartsproblem?

  3. serge grando sier:

    Butikken kom nylig Nr. 3 i en konkurrens som Oslo best Ostebutikk på TV Norge. Ingvill må ha vært der innen vi startade butikken, eller hon fant ikke norvegia eller jarlsberg. I så fall er det riktig å si att det ikke finns ost der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *