Pimp My Tune – hjelp oss å overhale MGP-Alexander

En av våre faste spalter i Sløyt & Drøyt er «Pimp My Tune». Her overhaler vi musikk som trengs litt styling for å kunne bli så fet at den kunne bli spilt i feks Sløyt og Drøyt. I vår premiere-sending er det Mars Volta-gitaristen Omar Rodriguez Lopez som får hjelp.

Det stunder jo mot MGP-finale i Moskva og vi syns ærlig talt at Alexander Rybaks bidrag sårt trenger en overhaling. Tips oss om hva vi skal gjøre med låta eller gjør det selv og send det inn til oss!!! 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til Pimp My Tune – hjelp oss å overhale MGP-Alexander

  1. FAIRYTULLEN
    Fairytale er vår tids svar på Fanitullen. Så når Alexander får skikkelig backing fra 6 spelemenn som kan sin tradisjon, og i tillegg full strykerseksjon fra Hollywood pluss close harmony-sang fra The Hi-Lo’s – da har vi Fairytullen. Bør ha gode sjanser i Moskva!

  2. LA EN DEMON TA PLASS I ALEXANDER SIN KROPP
    Dette programmet er rett og slett unikt bra. Endelig et program som sender variert musikk i ordets rette forstand. Send en stor takk til programansvarlig fra meg.

    Dere oppfordrer lyttere til å komme med forslag til Pimp My Tune. Det er sikkert for sent å gi dere tips nå, men jeg tror MGP-Alexander hadde passet i en dark ambient-versjon, hvor stemmen hans fordreies til noe djevelaktig. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare dette, men hvis dere lytter til albumet Rising av Lustmord (live-album spilt inn 6/6/2006), får dere kanskje en ide om hva jeg vil fram til.

    Pompøst fairytull vil vi ikke ha. Den typen bøgmusikk sender de mer av nok av på P1, P3, mP3, Radio Norge og P4. Dark ambient har vel aldri blitt sendt på norsk radio. Derfor er det på høy tid å gjøre det. Få øynene opp for den mørkeste musikken som finnes på jord!

  3. Espen Eriksen sier:

    Hei og takk for gode forslag! Nå kan vi altså velge mellom en djevelsk versjon og en folkemusikalsk atonal killer. Men det er enda lenge igjen til MGP, så fyr løs med flere forslag.

    Og takk for hyggelig tilbakemelding Aksel!!

    MVh, Espen – programleder

  4. Morten Ek sier:

    Hvis denne låten skal ha noen som helst mulighet i Melodi Grand Prix må den norskifiseres ytterligere. Snarest! Jeg foreslår å begynne med et bergensk buekorps (låten har jo allerede en fin, marsjerende beat), blande inn stikket på Vamps «Månemannen» i tide og utide (spesielt i utide), og mot slutten dra over i Espen Linds «Scared of heights» – bare for å runde av med litt falsettgladsang og naiv ukulele. Helnorsk, lettlikt og variert, omtrent som en en god gammel Norge Rundt-episode.

  5. Espen Eriksen sier:

    Takk for forslag Morten!
    Buekorps-beats er jo strålende – dersom du får ånden over deg er vi åpne også for mp3-filer til sod@nrk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *