Bloggen er ikke i drift

Denne bloggen er ikke lenger i drift! Vil du lese om hopp, gå heller til sportens sider.

Publisert i Ukategorisert | 1 kommentar

Gullsjanser i OL?

OL har så langt gitt edelt metall til de norske utøverne, om enn ikke det gjeveste…enda.
I dag er turen kommet til hopperne våre i normalbakken i Pragelato.

Sigurd Pettersen greide dessverre ikke å kvalifisere seg, men vi har 3 sterke hoppere med, som alle er sugen på en plass øverst på pallen.

Har vi sjanse til å ta gull? Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 73 kommentarer

Hvilke hoppere bør sendes til OL?

På onsdag er det spesialhoppernes tur til å måle krefter i stor bakke i Holmenkollen her i Oslo.
I helgen opplevde vi at en NM vinner ikke får være med til OL i Torino. Kan vi komme til å oppleve det samme i hoppbakken, eller er det helhetsvurderingene som veier tyngst?
Hvem av hopperne mener dere må få være med til de Olympiske leker? Les mer..
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 44 kommentarer

Forsvarer det norske laget VM gullet søndag?

Roar Ljøkelsøy tok en fantastiske seier her i Kulm lørdag men resten av den norske innsatsen var noe ujevn. Nå er det mange som tviler på om Norge er gode nok til å forsvare lag-gullet fra 2004. Faktisk er det mange som tviler på norsk medalje i det hele tatt for kvartetten Roar Ljøkelsøy, Bjørn Einar Romøren, Tommy Ingebrigtsen og Lars Bystøl. Jeg stiller spørsmålet til deg -hvor godt er det norske laget? Og mener du at laguttaket var riktig? Les mer….
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 23 kommentarer

To nye gull i skiflyging?

Vi står foran et av tidenes mest spennende mesterskap i skiflyging og Norge kan igjen bli beste nasjon. Trener Mika Kojonkoski har som målsetning å vinne to medaljer. Da mener han en medalje individuelt og en medalje i lagkonkurransen. Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 45 kommentarer

VM laget, hvilke 5 bør få hoppe?

Fredag starter det 19. VM i skiflyging i Kulm, Østerrike. NRK 1 sender rennet direkte fra kl 1305. Det store spørsmålet for meg er – hvilke 5 nordmenn bør få hoppe?
Norge har med en tropp på 6 utøvere. Som eneste nasjon kan Norge stille med 5 mann på startlisten fordi vi har Roar Ljøkelsøy som vant i Planica i 2004. Dermed har han friplass. Valget av de 4 andre er vanskelig. Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 21 kommentarer

Hoppere til VM i skiflyging?

Hoppuka nærmer seg ubønnhørlig slutten med siste rennet fra Bischofsfohen i dag. Det har vært mange høydepunkter i årets turnering, og flere er forhåpentlivis i vente. Blikket mitt er allerede rettet mot neste helg, hvor VM i skiflyging foregår i Kulm.
Jeg spør meg allerede; vi har 8 nordmenn som alle kan hevde seg, men det er bare plass til maksimalt seks av dem. Hvem bør vi sende, og hvem bør vrakes? Les mer….
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 63 kommentarer

På tide med norsk seier i Innsbruck!

Bergisel bakken i Innsbruck har tradisjonelt vært en vanskelig bakke for de norske hopperne. Ikke siden Per Bergerud vant her i 1982, har en norsk hopper stått øverst på pallen.
Hva kan være forklaringen på de dårlige resulatene i denne bakken? Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 41 kommentarer

Hvem vinner hoppuka?

Hoppuka er nå halvveis. Det er ikke ofte vi har opplevd en slik spenning. I dag har vi 4 kanidater for sammenlagtseieren. Hvem tror dere vinner når 2 renn gjenstår? Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 32 kommentarer

Hoppukevinner sendt hjem!

Det er ikke første gang vi opplever at norske hoppere må forlate Hoppuka.
Det som derimot er nytt, er at en tidligere hoppukevinner må forlate turneringen.
Var det en riktig avgjørelse av hoppledelsen å sende Sigurd Pettersen hjem for å trene? Hva med Daniel Forfang? Og burde verdensmester Tommy Ingebrigtsen vært sendt hjem for å trene til skiflygings-VM? Hva mener dere? Les mer…
Les videre

Publisert i Ukategorisert | 26 kommentarer