At brødene ligger ubeskyttet på trappa noen timer før de ansatte kommer på jobb?
Eller er det bare meg, som ikke har vennet meg til at Oslo skal begynne å bli en kontinental ? Og da er noen brød på ei trapp noe som følger med?
Se, så ubeskyttet liger baguettene. Og på veggen er det sølesprøyt.
Jeg gikk forbi her i morges klokka 08.00.
Balsam heter kaféen, den ligger ved Birkelunden på Grünerløkka.
Det er vel sant ja, men her står de nede på gateplan, ute i hovedgata…
særlig den sølesprøyta veggen gjør jo saken interessant.. jeg tror vel både kunder&mattilsyn vil foretrekke en annen løsning – på den annen side, hadde dette vært i et land langt vekk, så KAN det hende man hadde sett sjarmen ved det?
Gjør det noe at baguetter får litt gatestøv på seg. Sikkert sunt. Er vi ikke litt strenge på sånt her i Norge?
Når jeg var liten fikk jeg ikke plukke markjordbær i veikanten på grunn av eksos. Så de brødene kan umulig være bra. Iallefall i følge mamma.
Hvis det kommer en stor hund forbi på morgentur, kan det bli litt udelikat. Ser man bort i fra det og sølesprut, synes jeg nok at man kan tåle at brødskorpa vindluftes i noen timer. Og de som er stamgjester på stedet vet nok hva de spiser. Kanskje brødene blir ekstra økologiske?!
Jeg synes det er ekkelt. Hva med en pose?
Ja hva med pose? De har pose bare i den ene enden, pussig at de ikke har tenkt på muligheten av to poser…
Det er vel ikke akkurat fristende å handle baguette der, nei, men det er ellers helt vanlig at brødmat står såpass ubeskyttet ute i friluft mellom levering og åpningstid. Det gjelder ihvertfall dagligvarebutikker.
men pelleparafin da, ifølge mammaer på den tiden var det jo veldig mye som ikke var bra. spise snø feks. eller bade rett etter man hadde spist.
jeg spiser ikke skorpene uansett