Ifølge The Tennessean vil USAs president ha Win Butlers Arcade Fire til å støtte opp hans valgkampanje. (Foto: Jason Reed, Reuters/Kim Erlandsen, NRK P3)

Ifølge The Tennessean vil USAs president ha Win Butlers Arcade Fire til å støtte opp hans valgkampanje. (Foto: Jason Reed, Reuters/Kim Erlandsen, NRK P3)

Obama vil ha kjendishjelp

Presidenten frir til superstjernene for drahjelp i valgkampanjen. Igjen.

Skrevet av:
Publisert 12:09 18 januar, 2012
Sean "Diddy" Combs, Mary J. Blige og Jay-Z ga sin støtte til Obama i 2008. (Foto: AP Photo/Matt Rourke) - klikk på bildet for fullskjerm.

Sean "Diddy" Combs, Mary J. Blige og Jay-Z ga sin støtte til Obama i 2008. (Foto: AP Photo/Matt Rourke) – klikk på bildet for fullskjerm.

Det er ikke første gang USAs president strekker ut en hånd til artister med stort nedslagsfelt.

Sist valgkampanjerunde fikk han støtte – i form av dette, for eksempel – fra et kobbel av megastjerner som Seal, Bono, Mary J. Blige og ikke minst Oprah Winfrey, den abdiserte dronningen av dagtid-talkshows.

Ønskeliste lekketIfølge avisen The Tennessean ønsker den sittende presidenten å gjenta suksessen fra 2008. Redaksjonen har visstnok kommet over Barack Obamas ønskeliste av kjendiser som skuespiller Jessica Alba, produsent will.i.am, hele Arcade Fire og ikke overraskende Jay-Z.

Les den lekkede listen under – klikk på bildet for få fullstendig oversikt:

President Barack Obamas ønskeliste av kjendiser for valgkampen. (Skjermbilde: tennessean.com)

President Barack Obamas ønskeliste av kjendiser for valgkampen. (Skjermbilde: tennessean.com)

Gjenblikk anno 2008: Black Eyed Peas-generalen will.i.am satte sammen denne låten og videoen for å få overbevist det amerikanske folket til å stemme på Barack Obama:

Tags: , , , , , ,

Del "Obama vil ha kjendishjelp"
 

10 kommentarer på “Obama vil ha kjendishjelp”

 1. Thomas sier:

  Jeg stemmer på personen som står mellom Alba og Odette Annable, vanskelig å se på noen andre.

 2. Thomas sier:

  Jeg stemmer på personen som står mellom Alba og Odette Annable, vanskelig å se på noen andre.

 3. Anonym sier:

  Håper Ron Paul vinner valget. Ser ut til å være den eneste troverdige kandidaten som kan fikse opp USAs økonomi. 

  • anonym sier:

   Man løser ikke økonomiske problemer ved å klamre seg fast til en økonomisk tradisjon som forkaster empirisk forskning.

   Ron Paul er bare «troverdig» i den forstand at han har holdt seg «ideologisk ren».

   • Anonym sier:

    Trodde empirisk forskning viste at kapitalisme fungerer best når en ikke driver med for mye regulering, eks. når en lar ting gå konkurs og ikke driver med «bailouts» ? Helt åpen for at det er noe jeg ikke har forstått, men vil gjerne at du viser meg hvorfor Ron Pauls tanker om økonomien i USA ikke vil virke bedre enn den nåværende. 
    F.eks. vil det vel være positivt å kutte ut kostnadene knyttet til de nåværende krigene + militærbasene USA har i utlandet? Å øke budsjetttaket og å trykke opp mer penger høres ikke akkurat ut som en økonomisk politikk basert på empirisk forskning det heller? 

    Men kom gjerne med eksempler!

  • Korvholm sier:

   Jeg stoler ikke på noen presidentkandidater som ikke tror på evolusjonsteorien.

   http://svt.se/2.108068/1.2672773/evolutionen_och_andra_vedertagna_sanningar_fornekas&lid=aldreNyheter_1513597&lpos=rubrik_2672773

   Obama har ikke levd opp til forventningene, men jammen er han bedre en alle de republikanske klovnene.

   • Anonym sier:

    Helt enig i at Obama er bedre enn alle de andre fra det Republikanske partiet, men synes ikke Ron Pauls syn på evolusjonsteorien burde være nok til å utelukke ham. Han ligner tross alt ikke på noen av de andre kandidatene, og når det kommer til det som egentlig er viktig, politikk og troverdighet, så scorer han høyere på min liste enn Obama. Men som jeg sier til de andre her, prøv gjerne å «motbevise» meg. 

  • Da vet du ikke mye om USA sin økonomi. Følg med så kanskje du ser. Ron Paul er ikke en redder for USA, men en som er ren og flott for den republikanske og den høyere befolkning. Når folk kommer med slike utsagn så kjenner jeg at jeg blir dårlig. VIRKELIG! du aner virkelig ikke hva Obama har gjort for USA, og det syns når du skriver slikt. 

   • Anonym sier:

    Vel, da kan du kanskje opplyse meg. Helt åpen for at det er noe jeg ikke har fått med meg, men vil gjerne at du viser hva bra som har skjedd med den amerikanske økonomien etter Obama, og hvordan han videre vil takle de finansielle problemene USA står ovenfor. 

 4. Anonym sier:

  SPAM !!

Legg igjen en kommentar