Norges nye produsent-håp

Det er ikke bare Stargate som setter Norge på produsentkartet. Bergenseren Mads Hauge har to førsteplasser på engelske hitlister – og sikter mot å bli stor i USA. Gjennombruddet hans kom da han fikk med tre av låtene sine på nevnte Pixie Lotts plate Turn It Up – og to av dem ble førsteplasser. Nå […]

Skrevet av:
Publisert 13:12 10 mars, 2010

Mads Hauge (foto: Laurentiu Garofeanu / Smartcomtv)

Det er ikke bare Stargate som setter Norge på produsentkartet. Bergenseren Mads Hauge har to førsteplasser på engelske hitlister – og sikter mot å bli stor i USA.
Gjennombruddet hans kom da han fikk med tre av låtene sine på nevnte Pixie Lotts plate Turn It Up - og to av dem ble førsteplasser. Nå står verdens viktigste musikkmarked for tur:
- Karrieremessig har jeg satt meg mål om å bli nummer en i USA. Om det er urealistisk eller ikke, veit jeg ikke. Men det er kult å ha… Man må sikte høyt, sier en optimistisk Hauge like før sangene hans lanseres med Pixie Lott i USA.

Lydverket møter det stigende produsentstjerneskuddet i studioet der han lager sanger for popartister som Natalie Imbruglia, Melanie C, Bryan Adams, Natasha Bedingfield og Pixie Lott, i England.

Samtidig har Mads også laget Lise Karlsnes’ første solosingel, «Forty Nights».

I Lydverkets TV-reportasje om ser du hvordan han har drømt om å være bakmann helt siden han var barn – og hvordan han skriver sanger som «Soulmate» for Natasha Bedingfield:

Tags: , ,

Del "Norges nye produsent-håp"

Legg igjen en kommentar