Jay-Z Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Jay-Z Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Jay-Z har laget sang til sin nyfødte datter

Beyonce og Jay-Z har vært foreldre i hele to døgn. Pappa Jay-Z har allerede laget sang med datteren Blue Ivy Carter. Hør sangen her.

Skrevet av:
Publisert 9:40 10 januar, 2012

De fleste fikk med seg nyheten om at superparet Beyoncé og Jay-Z fikk en datter i helga. Nå har Jay-Z lagt ut en sang som skal være en hyllest til datteren på sin hjemmeside. Den heter «Glory» (feat BIC) og ordtaket som sier den skal tidlig krøkes som god krok skal bli har fått ny mening. Medvirkende i sangen som har initialene BIC er nemlig datteren Blue Ivy Carter. Vanskelig å si noe om talentet hennes foreløpig, i denne sangen høres hun ut som en ganske normal baby. Lytt til Jay Z og Blue Ivy Carter her.

I den følelsesladde sangen synger Jay-Z om redselen for å miste Blue Ivy etter å ha opplevd en spontanabort. Ord kan ifølge Jay-Z ikke beskrive de sterke følelsene for datteren, men han gjør et hederlig forsøk. Han synger at han ikke kan leve uten henne og at det blir vanskelig å ikke skjemme henne bort ettersom hun skal være en yngre, smartere og raskere versjon av ham selv.

Tags: , ,

Del "Jay-Z har laget sang til sin nyfødte datter"
 

4 kommentarer på “Jay-Z har laget sang til sin nyfødte datter”

 1. Anonym sier:

  Og så? Det er mange som lager sanger om sine barn.
  Hvorfor skal akkuratt Jayz fremmes i media. ?
  Han lager jo dårlig musikk med enda dårligere tekster.
  Regner med han er tatt opp i sekten.

 2. [...] Blue Ivy Carter er nemlig med på den nye låta ”Glory”, gitt ut av den stolte faren på mandag. Datteren er med som «featuring B.I.C.» og kan høres med sine gurglinger i låta, som Jay Z også har lagt ut på nettet. [...]

 3. [...] Jay Z har laget sang til sin nyfødte datter [...]

 4. [...] nybakte faren tror også at kona, og moren til hans barn – Beyonce, vil ha tid til å bli med på festival i [...]

Legg igjen en kommentar