Maria Mena på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Maria Mena på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

- Håper Marit Larsen covrer meg

Med personlige intimkonserter gjorde Jonas Alaska og Maria Mena P3Sessions til et av høstens vakreste øyeblikk. Hør låter fra konserten her!

Skrevet av:
Publisert 23:23 19 oktober, 2011

I kveld var det duket for høstens vakreste eventyr: P3Sessions. Med sine sarte og personlige låter som skapt for høstmørket inviterte dermed Jonas Alaska og Maria Mena radiolyttere landet over på intim peiskos.

- Jeg har bare spilt triste sanger i kveld,  men jeg skal spille en trist til, sier Alaska før sin siste låt.

Hør Jonas Alaska spille «October»:

October (LIVE på P3sessions)

Tradisjonen tro er det blodfansen med de beste spørsmålene som vinner billettene til de eksklusive P3Sessions-konsertene. På spørsmål fra en fan om hvem Mena helst skulle ønske hadde covret en av hennes låter dveler hun lenge før hun bestemmer seg.

- Jeg har alltid likt når noen i som er i en helt annen sjanger gjør en coverlåt, så jeg skulle ønske et metallband hadde covret en av mine låter. Kanskje Purified In Blood. Eller, mitt største ønske er egentlig at Marit Larsen skal covre meg.

Maria Mena på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Ikke før hans tredje låt innser en åpenbart nervøs Alaska at langt mer enn de 60 oppmøtte i P3Sessions-studioet hører på.

- Det er moro, det her, men det er ikke like morsomt å tenke på at det er en masse folk der ute som sitter og hører på.

Selv om Maria Mena hadde med seg fullt band, hadde hun imidlertid invitert med Kreg Viesselmann på duetten «Habits», fra hennes nyeste album Viktoria. Jonas Alaska hadde derimot kun med seg to beskjedne korister. Dermed ble P3Sessions’ intime høststemning enda mer ektefølt.

Hør Maria Mena spille «Viktoria» og «Homeless»:

Victoria (LIVE på P3sessions)

Homeless (LIVE på P3sessions)

Maria Mena på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Musikksjef i NRK P3, Mats Borch Bugge, er storfornøyd med nok en vel overstått P3Session.

- Jonas Alaska viste at han er Norges mest fintfølende liveartist for tiden, og jeg har aldri sett Maria Mena spille så bra før. Hun er en veldig selvutleverende og personlig artist, og dermed kledde hun P3Sessions utrolig godt. Jeg har også ofte tenkt at livebandet hennes fremstår litt for anonymt, men Menas tilstedeværelse i kveld var så stor at det ikke lenger var et problem. Jeg håper uansett at Marit Larsen følger opp utfordringen fra Mena. Eller at de to kjører en duett.

Bildegalleri fra P3Sessions

Tags: , ,

Del "- Håper Marit Larsen covrer meg"
 

3 kommentarer på “- Håper Marit Larsen covrer meg”

 1. Jarle sier:

  usikken er ikke min greie, men jeg har lært et nytt norsk verb av en eller annen hjelpeløs journalist.
  Verb m/ bøyningsformer. Å covre-jeg covrer-jeg covret-jeg har covret.
  deilig musikk

 2. Simon Lopez sier:

  Finnes denne konserten på nett? Fant den ikke i podcast her på NRK. Noen som har et tips for å kunne høre dette vidunderet? :)

 3. Anonym sier:

  kjære Lydverket og P3! 
  kan dere legge ut «Money» og «My Heart Still Beats» (av Maria Mena) fra P3sessions i samme format som «Viktoria» og «Homeless» er i ovenfor? de to låtene er kanskje mine aller største favoritter fra plata til Maria, og de er engasjerende og fengende i liveversjon. :)  

Legg igjen en kommentar