Hør Twin Shadows nye album

Hør Twin Shadows nye album

Lytt til plata to uker før den kommer i butikkene, og vinn festivalpass der du kan oppleve mannen live.

Skrevet av:
Publisert 12:12 26 juni, 2012

Twin Shadow, eller George Lewis Jr. som han egentlig heter, debuterte med et lite smell da han slapp Forget i 2010. Floridamannen, som opprinnelig kommer fra Den dominikanske republikk sitt første soloprosjekt var dynket i 80-tallets new wave, og sammen med  produsent Chris Taylor fra Grizzly Bear fikk de fram noe av 2010s mest sofistikerte popmusikk. Nå er han snart klar for å slippe  oppfølgeren Confess løs i butikkhyllene, den blir å finne der fra 9. juli. Men du kan høre den allerede nå, Twin Shadow har nemlig gjort den tilgjengelig i Spotify.

 

Lydverket gir deg også muligheten til å se Twin Shadow live. Mannen med bandet sitt spiller på Gut Feelings-festivalen som foregår på flere utesteder i Oslo til helga, og konserten med Twin Shadow finner sted på Parkteatret søndag 1. juli. Det er det verdt å få med seg, mannen var blant de som skilte seg ut på SXSW i 2011, og Lydverkets anmelder Trine Aandahl trilla en femmer på terningen for konserten Twin Shadow holdt på Øyafestivalen i fjor.

For å vinne festivalpass gjør du følgende: skriv navn, adresse, telefonnummer og alder, samt svar på hvorfor du vil se Twin Shadow i en epost og send den til lydverketkonkurranse@nrk.no . Husk å skrive  «Twin Shadow» i emnefeltet.

Les også: Twin Shadow covrer 80-tallet

 

 

 

Tags: , , , , ,

Del "Hør Twin Shadows nye album"
 

2 kommentarer på “Hør Twin Shadows nye album”

  1. Den nye låta «Five seconds» er forøvrig tatt med i den siste utgaven av indie & electronica-listen for Spotify. Click «Play now» and enjoy! :)
    http://sharemyplaylists.com/summer-2012-indie-electronica

  2. Twin Shadow spiller på Kvarteret i Bergen 30.juni sammen med The Pains of Being Pure at Heart, Disappears, Stockhaus og Put Your Hands Up For Neo-Tokyo!

    http://www.facebook.com/events/356828814370656/ 
    http://perfectsoundsforever.no/2012/ 

Legg igjen en kommentar