Band Of Horses på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Band Of Horses på P3Sessions. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Band Of Horses hyller norske fans

Oslo Spektrum-klare Band Of Horses var så fornøyd med fjorårets P3Session at de nå gir den ut som nedlastbar EP. Hør den i sin helhet her!

Skrevet av:
Publisert 16:51 3 februar, 2011

I går ble det kjent at Band Of Horses gir ut deler av intimkonserten de gjorde under P3Sessions-banneret på Marienlyst 2. september i fjor som en digital, femspors EP.

Alle sangene på Live P3 Sessions EP, som du i disse dager får kjøpt i enhver nettbutikk med respekt for seg selv, er hentet fra gruppas siste fullengder Infinite Arms, servert i tapninger som aksentuerer bandets countryfolk-røtter tydeligere enn studioinnspillingene.

Bandets vokalist Ben Bridwell uttrykker takknemmelighet overfor sin norske fanbase, som nå har vokst seg stor nok til at bandet spiller sin nært forestående konsert – 20. februar, for å være nøyaktig – i hovedstadens storstue Oslo Spektrum:

- Jeg er egentlig ikke noe glad i liveopptak, og vi gir ikke ut så mye live. Men vi hadde det så moro, og opptakene hadde en så god energi, at vi ville spre dem rundt. Det var også en hyggelig gest til det norske publikummet. Dere har vært så gode mot oss at vi ville gi noe tilbake, sier Bridwell til NTB.

Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

P3s musikksjef Mats Borch Bugge mimrer tilbake til høstkvelden i fjor med stolthet og glede:

- Det var en helt spesiell kveld i P3Sessions’ historie. Bandet og de 60 publikummerne fikk en umiddelbar nærhet og kjemi, lyden var helt utrolig og låtene opplevdes nye med et nedtonet komp.

Han er likevel ikke overrasket over at bandet nå velger å gi ut opptaket:

- P3Sessions er et konsept der artistene får spille en intim konsert med opptaksutstyr og lydteknikk i verdensklasse, uttaler Bugge.

Vi i Lydverket har gleden av å kunne streame de fem låtene på denne siden – nyt dem!

«Factory» (live):

Factory

«Older» (live):

Older

«Compliments» (live):

Compliments

«Evening Kitchen» (live):

Evening Kitchen

«For Annabelle» (live):

For Annabelle

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Band Of Horses hyller norske fans"
 

2 kommentarer på “Band Of Horses hyller norske fans”

  1. [...] LES OGSÅ: Band of Horses gir ut P3Sessions [...]

Legg igjen en kommentar