Husk kveldens sending! Og se bildene!

Greven ble kalt vår nye Hamsun, Serena Maneesh gav svar på tiltale og vi avslørte norges nye superprodusent foran et fantastisk fint publikum. Se bildene fra tirsdagens innspilling her!  Ja, det har vært en del kontroverser i det siste. Men vi gjør det vi kan desidert best, nemlig å lage musikk-TV!  Og kveldens sending blir definitivt av det minneverdige slaget. […]

Skrevet av:
Publisert 17:07 10 mars, 2010

Greven ble kalt vår nye Hamsun, Serena Maneesh gav svar på tiltale og vi avslørte norges nye superprodusent foran et fantastisk fint publikum. Se bildene fra tirsdagens innspilling her! 

Ja, det har vært en del kontroverser i det siste. Men vi gjør det vi kan desidert best, nemlig å lage musikk-TV!  Og kveldens sending blir definitivt av det minneverdige slaget. Styggvakre og støyende Serena Maneesh leverte fem nye glimrende låter i går for et fantastisk publikum, og du får se en av dem på TV i kveld.

Håvard Rem har gitt ut en ny bok om norsk black metal, og vi dykket ned i det mørke dypet med nevnte Rem og musiker og forfatter Cornelius Jakhelln hvor vi prøvde å finne ut av hvordan musikksjangeren gikk fra å være en gutteromsaktivitet på Kolbot til å bli en av landets største eksportartikler. Og i tillegg drar Rem på og sammenlikner Varg Vikernes med Hamsun, selvsagt.

Stargate er ikke de eneste nordmennene som gjør det bra på produsentsida i utlandet. Også den forholdsvis ukjente Mads Hauge topper listene over dammen og vi fulgte bergenseren på sin vei mot nye singelhits.  Som om ikke det var nok - vi reiser gjennom alkohol, depresjon og elendighet for å finne ut hvordan den beste countrymusikken blir skapt.

Alt sammen i kveld på NRK1! Share the moment!

Del "Husk kveldens sending! Og se bildene!"

Legg igjen en kommentar