Spilleliste mandag 19. oktober

Detta är kvällens låtar i ditt favoritradioprogram. Vi startar mjukt med Lake Heartbeat. Mm. Lake Heartbeat – Pipedream Bring Me The Horizon - Football Season Is Over (After The Night Remix) Megadeath - Bodies Left Behind Bruce Springsteen - Radio Nowhere Biffy Clyro - The Captain Pnau - With You Forever Annie - Don`t Stop Donkeyboy - Broke My Eyes Emily Loizeau […]

Skrevet av:
Publisert 19:11 19 oktober, 2009

lake_heartbeat_-_trust_in_numbers
Detta är kvällens låtar i ditt favoritradioprogram. Vi startar mjukt med Lake Heartbeat. Mm.
Lake Heartbeat – Pipedream
Bring Me The Horizon - Football Season Is Over (After The Night Remix)
Megadeath - Bodies Left Behind
Bruce Springsteen - Radio Nowhere
Biffy Clyro - The Captain
Pnau - With You Forever
Annie - Don`t Stop
Donkeyboy - Broke My Eyes
Emily Loizeau - I’m Facing A World Of Anger

Tags: , , ,

Del "Spilleliste mandag 19. oktober"
 

2 kommentarer på “Spilleliste mandag 19. oktober”

  1. Catharina sier:

    hvorfor i himmelens navn blir det ikke skrevet eller laget reportasjer om Biffy Clyro? De holder på og gi ut sitt 5 album, så nå må det da for søren meg være på tide at de får noe oppmerksomhet. De 4 foregående albumene, har fått lite eller ingen respons fra norske anmeldere og det er for dårlig. Spesielt når de er en av de mest populære bandet i Storbritannia og at det forrige albumet deres «Puzzle» ble kåret til «album of the year» i 2007 av samtlige i britisk musikkpresse.
    Jeg har hørt på dette fantastiske bandet i en del år, og det føles virkelig som det er «mitt» band når ingen andre vet hvem de er. Men samtidig lengter jeg etter og å få sett de live her i Norge. Og for at det skal skje må de vel bli «populære» først da. Noe som kan ta uhm, lang tid.

  2. Catharina sier:

    Jeg kan vel også nevne at i 2008 var de oppvarmere for Queens of the stone age, og i årer de oppvarmere for Muse i alle land bortsett fra Norge.

Legg igjen en kommentar