Rekordmange seere så Njåls Skottlandsreise

Tore på sporet er fortsatt like populært. I seriens tredje program så 1.084.000 Njål Djurhus sin reise til Skottland. Dette er årsbeste for serien, og vi er fortsatt blant Norges to mest sette tv-program.

I de to forrige programmene har 1.078.000 personer sett programmet. Denne gang kom 6000 nye personer til. Dermed har Tore på sporet kanskje de mest stabile seerne. Takk til alle dere som så på. Vi vet jo også at veldig mange tar opp programmet, ser repriser og ikke minst ser det på nettet. Vi får også masse henvendelser fra utlandet, der både norske og utenlandske ser på. Denne helga hadde vi også med oss seerne på Færøyene, siden Njål er derfra. Og responsen har som vanlig vært enorm. Det takker vi veldig for.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Rekordmange seere så Njåls Skottlandsreise

  1. http://www.kringvarp.fo/netvarp det programmet som heter for «Spìsikamarid ì Sandoynni» der prater en lokal bonde på Færøyene om nogle lilla poteter som opprinnelig skal stamme fra en Skotsk mann, og som ble kaldt «Mackey-poteter». Poteterne skal ha kommet til plassen Funningur. Kansje det er faren til Njàl som hadde med seg lilla poteter fra Skotland til Færøyene da under andre verdenskrig?? 🙂

  2. Allan Djurhuus Busk sier:

    Fantastisk spændende program i havde i søndags med Njål. Jeg bor i Danmark og kan se alle de norske programmer i fjernsynet. Det var helt enestående det i havde fundet ud af i programmet, det må jeg sige. Jeg er i familie med Njål, så jeg fulgte det med ekstra spænding, da hans mor jo var min mormor. Skal helt sikkert se den næste udsendelse på søndag – super program.

    Hilsen Allan Djurhuus Busk

  3. Trønderberte sier:

    Bravo, Tore! De som kritiserer programmet og konseptet er misunnelige. Dette er jo suksess de luxe. Fortsett som du gjør. Ser programmene i reprise, og griner like mye hver gang. I en tid med så mange brutte relasjoner er det salve for sjelen å se forsoning og forening. Det skulle vært en egen post på statsbudsjettet for sånne som deg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *