"Det må jeg gjøre før jeg dør" har premiere lørdag 15 januar!

Jan C og Øivind sjekker autocuenBILDE: Opptakene er snart i boks til den nye serien «Det må jeg gjøre før jeg dør».

Vår nye serie «Det må jeg gjøre før jeg dør» er nå satt opp på kjøreplanen. Seriestart er lørdag 15 januar 2011 og tidspunktet er 21.15.  Kanalen er selvsagt NRK1. Det er veldig hyggelig å være tilbake på lørdager igjen, og vi håper vi takker for tilliten med å levere en serie folk setter pris på.

NRK- Kringkaster har altså bestemt seg for at «Det må jeg gjøre før jeg dør» skal gå på lørdager på NRK1 i beste sendetid denne vinteren. Vi starter lørdag 15 januar klokka 21.15, og fortsetter deretter hver lørdag ut januar og februar og avslutter med program 8 lørdag 5 mars. Vi gleder oss til det hele braker løs, og håper publikum setter pris på den nye serien.

DSC_2095Bilde: Espen Steen drømte om å reise på fotballtur til Manchester med sønnen Oliver. Vi tok med både de to og Espens bror Morten og hans sønn Adam på tur. Se den fantastiske reisen i den nye serien.

Mange har spurt om dette er et program med folk som ligger før døden. Det er det selvsagt ikke. Av åtte hovedreportasjer, handler kun ett innslag om en person som er syk og som vet at han har begrenset tid igjen. Ellers er det folk i alle aldre med. Yngstemann er 15 mens eldste deltaker er godt over 80. Og det de ønsker seg varierer sterkt. Hva skal vi røpe etterhvert.

I hvert program vil det altså være en lang reportasje om noen som har et sterkt ønske om noe, som vi forsøker å hjelpe. Disse ønskene fører oss til steder i Norge, men også ut på lange spennende reiser til utlandet. Den lengste reisen går til Vietnam i Asia, men vi har også to reiser i Afrika og resten i Europa.

Vi har også med en spennende prat med et kjent menneske i hvert program. Folk som kommer til å snakke om forskjellige sider av livet sitt, som vi andre kanskje kan kjenne oss igjen i. Av de som er med kan jeg røpe Joralf Gjerstad, alias Snåsamannen, Halvard Holmen alias Roy fra Himmelblå-serien, eventyreren Cecilie Skog, friidretts stjerna Isabelle Pedesen, revykometen Heidi Ellingsen, grand-prix-stjernen Alexander Rybak og rockegudfar Åge Aleksandersen.

Halvard H 2Bilde: Skuespiller Halvard Holmen er fra industribyen Mosjøen. Hvorfor i all verden valgte han å bli skuespiller?

Vi vil også slippe til mer ukjente folk, som forteller hva de ønsker å gjøre før de dør. Det er fortsatt mulig å sende inn din drøm , pluss et bilde. Så blir det med i programmet. Adressen er som vanlig tore@nrk.no Viktig med navn, hvor du kommer fra og hva du drømmer om å gjøre. Så fpr du dine sekunder i rampelyset, og kanskje er du med på å inspirere andre.

Dette innlegget ble publisert i Det må jeg gjøre før jeg dør, Programomtaler. Bokmerk permalenken.