Hege Cathrine søker biologisk far

hege cath 2

Hege Cathrine Kjendseth  (bildet) leter etter sin biologiske far. Kan du hjelpe henne? Hege Cathrine ble født på et mødrehjem i Øystese i 1970. Deretter ble hun adoptert bort. Hun fikk møtt sin biologiske mor før mora døde. Nå håper hun at faren lever og tar kontakt. Hun tror han vet om henne.

Hege Cathrine Kjendseth i Drammen har ett stort ønske i livet, å finne sin biologiske far. Nå håper hun at noen vil se denne etterlysningen hos Tore på sporet, slik at drømmen kan gå i oppfyllelse.

hege cath 1

Hege Cathrine ble altså født  14 mai 1970 på ett mødrehjem i Øystese. Mora het Eli Brændmo og kom fra Førde. Navnet på biologisk far har hun ikke, men hun har i den senere tid hørt at det er mulig at hennes mor og far allikevel ønsket å beholde henne, etter at hun ble adoptert bort, noe som selvsagt ikke var mulig. Barnet ble adoptert bort ca 3 uker gammel.

Hege Cathrine fikk kontakt med min biologiske mor i 1989, men hun døde dessverre i 1996. Nå håper hun å  finne sin biologiske far. – Dette har vært ett savn i alle år for meg. og det er mange spørsmål rundt familie og slekt jeg og mine barn gjerne skulle hatt svar på, sier hun.  Jeg fikk to nydelige søstre inn i mitt liv da jeg fant min biologiske mor, og lurer mange ganger på om jeg kan ha flere søsken der ute.

Jeg har ikke mange opplysninger, men jeg vet at han vet om meg, for da jeg var med på programmet reisesjekken i 1994 fortalte min mor at hun hadde fortalt min biologiske far at jeg skulle være med, så han vet om meg. De må ha holdt kontakten,avslutter Hege Cathrine.

Har du et tips som kan løse denne saken, ta kontakt med Tore på sporet-redaksjonen. E mai: tore@nrk.no, eller post: Tore på sporet, NRK, 7005 Trondheim.

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *