Ole Albert søker Grete fra Haugesund

gutt-hund

Ole Albert Kristensen ( bildet) var innlagt på Rikshospitalet i Oslo i februar 1960. Der traff 8 åringen jevngamle Grete Ofsnes fra Haugesund. Ole Albert husker fortsatt den snille jenta som ble hans store støtte, og håper å finne henne gjennom «Tore på Sporet». Kan du hjelpe?

Ole Albert Kristensen (58) er opprinnelig fra Namsos i Nord Trøndelag, men nå bosatt i Vest-Agder. Han husker ennå godt oppholdet på Rikshospitalet i Oslo i 1960, der han kom i slutten av februar. Noen uker senere kom Grete fra Haugesund, og de to ble gode venner. Ole Albert husker at Grete hadde rødlig guttesveis, og at hun alltid tok han i forsvar hvis det dukket opp problemer.  I motsetning til gutten, var grete tøff og bestemt.

-Jeg løp heller unna problemene, forteller Ole Albert. Derfor var det godt å ha Grete som sin beskytter. Det var plass til 10 barn på avdelingen, og vi var der til juni i 1960. Jeg ønsker å få hjelp til å finne Grete, en jente jeg aldri glemmer. Hun ga meg så gode omfavnelser og sin kjærlighet. Minner en 8 åring aldri glemmer. Jeg håper Grete leser dette og har lyst til å ha kontakt med meg, avslutter han.

Kan du hjelpe Ole Albert Kristensen? Har du et tips ?  Send en mail til : tore@nrk.no   merket Grete

Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Ole Albert søker Grete fra Haugesund

  1. Tor Willy Nielsen sier:

    Hei

    Jeg vet ikke om Ole Albert har fått kontakt med Grete Ofsnes fra Haugesund, med jeg prøver like vel. For det første tror jeg nok hun heter Anne Grethe Osnes, hun bor i Haugesund og er født i 1953 det kan vel stemme med alderen. Hun er oppført i telefonkatalogen 1881.

    Prøv henne og lykke til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *