Full fart med "Det må jeg gjøre før jeg dør"

DSC_2323Bilde: På tur til Asia for å oppfylle et livsønske. Her i Vietnam.

Mange lurer på hva Tore og redaksjonen egentlig jobber med nå. Er det «Tore på sporet», eller er det den nye serien «Det må jeg gjøre før jeg dør»? Når kommer de forskjellige seriene på lufta? Og er det for seint å sende inn saker?  Det er på tide å forklare. Les resten, så har du full kontroll.

I fjor høst sendte vi foreløpig siste utgave av «Tore på sporet». Samtidig sa vi at «Tore på sporet» kom tilbake, noe mange ble veldig glade for. Vi meldte også at de som har saker, fortsatt kunne sende dem til oss. I fjor sommer gikk vi ut på tv’n og reklamerte for en ny tv-serie som skal hete «Det må jeg gjøre før jeg dør», og ba folk som hadde ønsker, sende disse til oss. Så hva skjer? Hva jobber Tore og co med nå? Når kommer «Tore på sporet» tilbake, og når kommer den nye serien?

DSC_2333Bilde: Fotograf Øivind Olsson og lydmann Arild Eikeland på jobb i Vietnam med «Det må jeg gjøre før jeg dør». Og interessen for den nye serien er stor, også i Asia.

Akkurat nå jobber vi mest med den nye serien «Det må jeg gjøre før jeg dør». Fire innsendere av de mellom ett og to tusen som sendte inn ønsker til oss, har fått sin store livsdrøm oppfylt. Og flere står for tur. Utover året skal vi fortsette å reise både i Norge og i utlandet med folk for å la dem få drømmen sin oppfylt. Til nå har vi reist både i Norge, i Europa og i Asia. Ønskene er spennende og veldig forskjellige, så det er veldig artig å være med å glede folk på denne måten. Flott fjernsyn blir det også.

«Det må jeg gjøre før jeg dør» håper vi kan komme på lufta neste år, altså i 2011. Mulig på vinteren, i verste fall på høsten. Og det er selvsagt fortsatt lov til å sende inn saker til oss. Har du noe en sterk drøm, noe du bare skulle ha fått gjort, men som du trenger litt hjelp til? Da sender du en mail til : tore@nrk.no  , eller et brev til «Det må jeg gjøre før jeg dør», NRK, 7005 Trondheim

Når det gjelder «Tore på sporet», så er vi også igang med en ny serie her. Innimellom opptakene med til «Det må jeg gjøre..», reasearcher vi på saker til en ny serie. Flere saker er allerede løst, og vi kommer til å dra ut og lage en og annen reportasje også i år. Det er selvsagt fult mulig å fortsatt sende inn saker til «Tore på sporet». Mailadressen er: tore.paa.sporet@nrk.no   , eller post Tore på sporet, NRK, 7005 Trondheim.  Når denne serien kommer på lufta vet vi ennå ikke. Trolig ikke før 2012.

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

En kommentar til Full fart med "Det må jeg gjøre før jeg dør"

  1. Marie :) sier:

    HEI! Jeg syntes det er skikkelig morsomt at dere har dette programmet, slik at dere kan hjelpe mennesker (som meg… hint,hint) til å oppnmå drømmene sine! Det må også være utrolig kult for de, Tore å dra, siden du er jo alltid med (og får da oppleve masse!)
    Fortsett slik!
    Mvh Marie:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *