Spanske Miguel søker tidligere flyvertinne "Bjørg" fra SAS

FlyvertinneportrettBilde: Hvor er sas-flyvertinnen spanske Miguel ble venn med på 60-tallet? (Illustrasjonsfoto)Spanske Miguel Nito fra Madrid leter etter en tidligere flyvertinne i SAS som han møtte på 1960 tallet. Problemet hans er at han ikke kjenner navnet hennes. Bare at hun var fra Oslo og var 20-21 år rundt 1960. Han tror hun kanskje hadde etternavnet Anfinnsen og fornavnet Bjørg. Men er langt fra sikker.Miguel har i sitt søk etter denne flyvertinnen, sendt et brev til Bjørn Preben Anfinsen-Rise i Norge. Dette fordi han hadde et navn som han mente lignet flyvertinnens. Bjørn Preben foreslår at hun kanskje het Bjørg til fornavn og kanskje Anfinsen til etternavn, men det er også bare tipping.

Flyvertinne sas

Miguel studerte visstnok for å bli radio-offiser den tiden han traff den unge norske sas-flyvertinnen. Dengang skulle hun være rundt 20 år og bodde i Oslo. Han mener hun het «Bjorn», men mener kanskje Bjørg. Også hun studerte til å bli radio-offiser, men sluttet studiene og ble heller flyvertinne i SAS.

Dette må ha vært på begynnelsen av 1960 tallet, for Miguel mener damen i dag må være rundt 70 år. Han husker ikke adressen, men at den sluttet på …gade. Siste gang han så henne var på 60 tallet da han fløy til Oslo for å mønstre på et skip. Da var hun vertinne på flyet han tok fra Spania.

Sasansatte

Kan du hjelpe Miguel Nito fra Madrid med å finne hans norske venninne fra 1960 tallet. En dame som kanskje heter Bjørg, som studerte til å bli radio-offiser, men som istedet ble flyvertinne i SAS. I så fall, send oss en mail: tore@nrk.no  Merk mailen sas-vertinne.

NB: Alle bilder er illustrasjonsfoto, og hentet fra SAS historiske kalender for 2010. Damene på bildene er ikke identiske med damen vi leter etter.

   
 
Dette innlegget ble publisert i Etterlysninger. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *