Trinidad siste stopp for Tore på Sporet 2009

DSC_1465Bilde: Disse to søte damene på Trinidad blir det kanskje et gjensyn med søndag?

Søndag kveld går det siste programmet i årets Tore på Sporet serie. Vi startet i England og vi avslutter lengst sør i det karibiske hav, på øya Trinidad. Et sted mange nordmenn har vært iland med båt. Historien vi presenterer har selvsagt med en av disse å gjøre. En sak av de helt skjeldne!

Søndagens historie er en aldeles utrolig fortelling. Om norske sjømenn, om en tropisk øy, om kjærlighet og ikke minst om utrolige tilfeldigheter. Det hele startet med at jeg ble bedt om å hjelpe en sjømann med å finne hans kone og barn på Trinidad. Enden på det hele ble noe helt annet enn jeg hadde forventet meg. Jeg får si som de gjør på TV2, «du tror det ikke før du får se det».

NY BONUSFILM

Fotograf Øivind har redigert en liten bit med bilder og musikk fra dette spesielle øyriket i det karibiske hav, like utenfor kysten av Sør-Amerika. Fra Trinidad ser du faktisk over til Venezuela med det blotte øyet. Oppholdet på øya kan beskrives med to ord, varmt og vennlig. Temperaturen lå over 30 grader, og folk tok vennlig imot deg. Men dette skal jeg komme tilbake til over helga. Først må dere se programmet. God fornøyelse! Ekstrafilmen finner du i NRK Nett-tv: Ekstrafilm fra Trinidad

SISTE TUR MED GJENGEN FOR HARALD

Harald Eggen har vært med i Tore på sporet-teamet siden starten i 1996, og mer eller mindre fast på alle reiser i 13 år. Trinidad ble hans siste stopp med oss. Nå skal han nyte pensjonisttilværelsen. Om det blir mindre reising tror vi ikke på da. Det blir nok heller mere. Vi takker iallefall for mange artige år og koselige turer sammen. Trenger vi en «vikar» vet vi hvor vi finner han.

DSC_1459

Bilde: Siste Tore på sporet-tur  er det også for vår mangeårige trofaste producer og lydmann Harald Eggen, som etter denne reisen sikkert skal reise enda mer, som pensjonist. 🙂

Dette innlegget ble publisert i Programomtaler. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *